Јас ептен сум по шетањево...скоро секој втор ден сигурно поминувам по 10 километри.Претежно секаде идам пешки. Не ми е некој проблем тоа баш напротив боље се осекам коа ќе си се раздвижам одобено насабајле добар начин е пешачањето накај фах за расонување:helou:
Пешки одам секаде па и не ни е нешто голем градов да неможе пешки да се стигне. Секаде за максимум 15 се стига пешки одејќи. Некогаш се случува и со точак да отидам ама ретко тоа ако навистина многу ме мрзи да одам пешки.
Obozavam da setam, recisi sekogas odam peski sekade,osven ako ne e epten dale4na destinacijata i da se mora da se odi so kola.Mnogu poubavo se osekam posle dolgo pesacenje otkolku posle izlezuvanje ili vozenje so kola.
Pesacam jas stalno i super mi e.Obozavam da si setkam od edna vo druga prodavnica i taka do bezsvest.Imam kola ama ne ja vozam jas tuku soprugot ionaka nemam polozeno pa moram segde peski ,no ne mi preci a pari da davam za taksi ili avtobus nema sansi ke si gi iskoristam tie pari da si kupam nesto za mene a ne da gi davam na drug.
Шетам кога имам време нормално,ама морам во текот на денот да се прошетам и многу голема слабост ми се продавниците и за несрека да мене блиску има трговски центар,па и продавачките почнаа да ме познавваат:kesa:
Слабост,многу голема слабост...
А вака по гости ич не ми се оди,ниту седам-1час максимум.
Обожавам да пешачам!!!Ептен! И онака сама понекад чисто да ’ме фати ваздух’
Секој ден си шетам по кеј, а сеа коа се преселив поблиску до парк...мф мф мф...сваки дан...
Обожавам да пешачам, ама колку врмето ми го дозволува тоа, посебно овој период кога сеуште сме нашколо и е крај на годината па испрашувања и тестови фрчат од сите страни.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.