Колку сте шетачи?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Веслам...Викаат било здраво да шеташ па ај и ја да почнам да шетам и така...Шетам-веслам.:)
:salut:

Јас ептен сум по шетањево...скоро секој втор ден сигурно поминувам по 10 километри.Претежно секаде идам пешки. Не ми е некој проблем тоа баш напротив боље се осекам коа ќе си се раздвижам одобено насабајле добар начин е пешачањето накај фах за расонување:helou:

да можам цел ден да шетам,ќе шетам..
е сега кога е многу топло, или многу ладно.. подобро би ми било дома..
а иначе шетање никогаш не одбивам

Пешки одам секаде па и не ни е нешто голем градов да неможе пешки да се стигне. Секаде за максимум 15 се стига пешки одејќи. Некогаш се случува и со точак да отидам ама ретко тоа ако навистина многу ме мрзи да одам пешки.

Obozavam da setam, recisi sekogas odam peski sekade,osven ako ne e epten dale4na destinacijata i da se mora da se odi so kola.Mnogu poubavo se osekam posle dolgo pesacenje otkolku posle izlezuvanje ili vozenje so kola.

Pesacam jas stalno i super mi e.Obozavam da si setkam od edna vo druga prodavnica i taka do bezsvest.Imam kola ama ne ja vozam jas tuku soprugot ionaka nemam polozeno pa moram segde peski ,no ne mi preci a pari da davam za taksi ili avtobus nema sansi ke si gi iskoristam tie pari da si kupam nesto za mene a ne da gi davam na drug.

ако ги прашате мама и тато каде ме имаат видено ќе ви одговорат "на слика"...a тоа кажуе дека скоро ич не сум дома.....само за јадење и спиење

Шетам кога имам време нормално,ама морам во текот на денот да се прошетам и многу голема слабост ми се продавниците и за несрека да мене блиску има трговски центар,па и продавачките почнаа да ме познавваат:kesa:
Слабост,многу голема слабост...
А вака по гости ич не ми се оди,ниту седам-1час максимум.

Обожавам да пешачам!!!Ептен! И онака сама понекад чисто да ’ме фати ваздух’
Секој ден си шетам по кеј, а сеа коа се преселив поблиску до парк...мф мф мф...сваки дан...

Обожавам да пешачам, ама колку врмето ми го дозволува тоа, посебно овој период кога сеуште сме нашколо и е крај на годината па испрашувања и тестови фрчат од сите страни.

Не шетам многу само на Сабота...:(:toe:

Веројатно зашо сум единец, многу ретко останувам дома и одбивам некој за излегување. екстремни случаеви и ако неам пари нешо така.

Ептен многу многу многу шетам. Посебно распуст дома не се прибирам. Им урамуем у дневна слика од мене да не ме забраа како изгледам и се шетам после :pipi:

Многу сакам да шетам. По цел ден дома не се прибирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom