Колку најдолго сте/ви се додворувале?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
..јако е да ти се пуштаа..мислим ја увек давам на крај корпе..хахах и интересно е///
инаку често кај мене се дешава...да ми се пушта и неколку дена и барем корпа да не акнем на крај...само ќе му речем кој е ми е брат..еј одма ама баш одма се врти и заминуа...понекад ова ме нервира ама после се кинем од смеење хахахах:pos2::pos2::pos2:

Би рекол кратко...штознам доколку не увидам дека нема веќе што да направам околу тоа...не вреди никој толку за да бидеш незнам колку упорен :toe:

еее има еден тип веке 2 години ми се додворува... :) ми се свиѓа шо е упорен... али јбг не е то то

Не сум мерел време... али отприлика се додворувам дур се свлеквам. Зато што ако успее додворувањето одма сум спремен за акција а ако не успее ником ништо барем ќе се пофалам како изгледам (па нек се јади цел живот што пропуштила)

Негде шест-седум месеци ми се додворуваше дечко ми ама јас како јас одвај успеа да ме освои:pipi:

Цаци јас да бев на твое место ќе почекав уште некој месец, така ќе дознаеше колку поопасна можиш да бидиш. Значи колку подолго, толку подобро :)

Знам едни батковци кои со ова се занимаваат. Значи секоја средба со нив е додворување (се разбира од простотилук). Значи мене ми се имаат додворувано со години.
Почнав да излегвам во осмо, се запознав во прва......па до сега, леле ама сум јакаа

Цаци јас да бев на твое место ќе почекав уште некој месец, така ќе дознаеше колку поопасна можиш да бидиш. Значи колку подолго, толку подобро :)
Ама има типови што не чекаат баш толку толку. Ќе им се здосади додворување и наоѓаат друга "занимација".:)

еее има еден тип веке 2 години ми се додворува... :) ми се свиѓа шо е упорен... али јбг не е то то
Исто.. само во мојот случај е типка.. ама кога не бива не бива :).

Сегашниот дечко ми се додворуваше скоро година дена:wink:ама му се исплатеше:pos2:а другите губеле трпение по само неколку месеци:pos2:А јас да му се пуштам на некој,и да ме откачи од старт,нема шанси да пробам пак,ќе се депримирам:nesvest:

Пааа... Не е мој стил јас да се додворувам :pipi: , повеќе сакам да бидам освојувана, но ако ми се свиѓа некој, знам точно како да ја извртам ситуацијата и тој веднаш да "падне" :pipi: ... A ако правиме муабет за тоа колку најдолго некој ми се додворувал... Па не многу :pipi: ( 3 години и нешто :kesa: ) Ама сеуште ништо :vozbud::vozbud::vozbud:

Ја кратко се удварам...ако не му текне на време жалам случај...После и да сака нема. Ама за жал затоа мене ми се удварале некои и цела година па може и повеќе и џабе им било се. Тој шо треба да ме фати ќе ме фати и за еден саат, а на другите залудни им се и пет години :toe:

Јас не сум се удварала
Еден тип ми се удвараше 3 год и врската траеше 1 месец, а дечко ми сегашен ми се удвараше 2 дена и најдолга врска до сега...
А најдолго еден тип што ми се удвара од коа почав да излегувам, 8одд...повеќе од јасно му е дека никогаш нема да имам ништо со него ама ете го прави тоа од занимација, и ме нервира многу...5 броја сменив заради него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom