Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
najverovatno ti nedostiga hrabrost,i strav ti e da ne ti napravi nekoe masko,nesto sto ti sigurno si napravila(koga tebe nekoj ti se dodvoruval),pa najverovatno od toa i se plasis.Malce sum konzervativna vo toj pogled ne znam zosto ali sekogas cekam maskoto da mi se udvara,a bas bi sakala da se udvaram i jas ali nekao ne mi ide teoretski se si znam ama nekako vo praksa slabo mi odi.
)
, a nesreknoto e sto na kraj pocna da laze, neznam sto bese fintata, ne me sakase veke? imase nekoj dr? toa ne uspeav da go doznaam. Ali so ima vrska toa e minato veke.Никогаш не прашувам по втор пат, ако првиот сум одбиен.
Можеби некому тоа му звучи премногу сурово, но тоа е мој личен принцип, и некогаш не одстапувам од него.
Затоа пред да почнам со додворување се обидувам да добијам што повеќе информации, т.е да го испитам и припремам теренот =)
А имало девојки што ми се додворувале поприлично долг период. На неколку не им здодеа и по неколку години =)

Па така испаѓа
Ми се свиѓаше кога бев малечка, се занесував го сакам нешто ова она
Тогаш не знаев ништо, многу јасно
Ама он знаеше дека ми се свиѓа и неговите знаеја (снашка ме викаа
многу ме сакаа) и идев кај него дома и се дружевме и се'
И се пресели и изгубивме контакт... Ќе го видев чат пат негде али толку
И по 9 години се најдовме, искочивме и успеав конечно