Колку најдолго сте/ви се додворувале?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Се пуштам на секоја и секако ( ако ми се свиѓа ) Се пуштам на 2-3 женски едно 2 лета до сега, и кога ми затребаат ептен се запнам и успеам во работата =Р

епа јас се додворуван до крај ако треба и ... не знам колку,ама дури не рече да

минути часови денови недели месеци години и пак тапа сум

не ме бидуе и крај

ке морам некои стручни совети да зимам :vozbud:

3 meseci na eden tip i se uste ne zavrsi ama za sega e dobro ima napredok.
ima eden drugar mi se pusta poveke od 1 god ama zal mi e da go izgubam ko drugar i ne mi se sviga pa go ostavam da si fantazira

Се додворував на еден тип скоро 4 месеци, на крај бидна, ама се разочарав кога поубаво го запознав и сфатив дека воопшто не бил вреден за таков труд.:pipi:

Јас директно никад не сум се удварала, но најдолго време да ми се свиѓа некој (не ја рачунам мојата симпатија кон еден тип која траеше од 1 до 7 одд тука), да се надевам дека ќе се случи нешто, да се врти све околу него и да се трудам околу него (на мој начин) - 3 години. И пак не се деси ништо.:)

А мене, па што знам...не многу долго. Јас додуша обично и не ни приметувам кога некој ми се додворува, се јас си мислам дека тоа е се на другарска база, така да не знам колку најдолго ми се пуштал некој.:)

Мислам дека беше одколу недела ипол, не сум сигурен за точниот број денови.:)
Сепак не завршило со среќен крај, затоа што или не ми се допаѓала девојката па многу културно сум ја одбивал, или едноставно и двајцата премногу сме очекувале еден од друг како и да е...:(

Се дешава подолго време да се додворувам. Ама кога ќе дојде она - те сакам, ништо повеќе од додворувањето.

Не сум толку современа женска па секогаш чекам машкото да превземе иницијатива... А инаку му сигнализирав не еден можеби и два месеци типот сфати ама ништо не бидна.

Има еден тип што ми се пушта од кога се знаеме, со години. :icon_lol: Ама онака апла, директива. И секој пат кога ќе се видиме не пропушта да се обиде.:icon_lol:

Тоа ти е упорен маж, ама ние ги сакаме демек тие недоступачните. :tv: Жени.

..јако е да ти се пуштаа..мислим ја увек давам на крај корпе..хахах и интересно е///
инаку често кај мене се дешава...да ми се пушта и неколку дена и барем корпа да не акнем на крај...само ќе му речем кој е ми е брат..еј одма ама баш одма се врти и заминуа...понекад ова ме нервира ама после се кинем од смеење хахахах:pos2::pos2::pos2:

Пуууу Бе јас Пак ке ти се Пустев...:salut:

Инаце МЕСЕЦ и ПОЛОВИНА сум и се Додоворувал и на крајта отиде со друг....:tapp:

Па некои добри три и више години. Ама има машки што не се разбираат од тоа дека некеш со нив ништо и крај. Значи ... јас разбирам да се заљубиш, ама не треба глава да изгубиш не? :toe::pipi:

Jas ne se dodvoruvam...jas samo namignuvam i posle mi se dodvoruvaat...ne znam be so e rabotava...Ednaska imav edna situacija taka u Marakana...trepnav so okoto...dedka me chesase...i tap mi se stai edna muabet da mi prai ....ne znam so da kazam...:)

zenite se takvi ako trcas po niv nejkat, ako se pravis deka ti e seedno illi deka nejkes, idat po tebe.lekot bil dve pari ama trebal cuek da go znait.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom