Колку најдолго сте/ви се додворувале?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Tie se najlesni zasto nemaat mozok.Intelegetni i zgodni te proveruvaat poveke i testiraat dali si praviot za niv.Poslednava se dodvoruvase so mene mesec dena jas ja zezav i.zemav broj i ne dojde na.sostanok,pricinata izgleda bilo deka ne se pravev dovolno lud a i plus bese feministka i dominatna i zaljubena vo bivsiot.Next ke vidime.

Најдолго сум се удварал мислам една или две недели на сегашната женска.Мада на почетокот женско ко женско не покажуваше знаци на заинтересираност ама на крај обратно било! :D

Tie se najlesni zasto nemaat mozok.Intelegetni i zgodni te proveruvaat poveke i testiraat dali si praviot za niv.Poslednava se dodvoruvase so mene mesec dena jas ja zezav i.zemav broj i ne dojde na.sostanok,pricinata izgleda bilo deka ne se pravev dovolno lud a i plus bese feministka i dominatna i zaljubena vo bivsiot.Next ke vidime.
Нема интелегентни жени.
Поправи си го речникот.

Нема интелегентни жени.
Поправи си го речникот.

Аха според тебе жените немаат мозок и чувства и се кучки.Можеби се и никогаш не знаат што сакаат во моментот.Но ако ти дозволиш тие така да се однесуваат и тие ќе се однесуваат со тебе исто.Не бараат некој сензитивен со чувства,бараат маж во контрола на себе и инвидуалност.Но и тие згодните се зафркнати,затоа што само тестираат,ќе ти дадат број не ти се јавуват си го полнат егото,се им било нудено на тацна и со малку поинакво размислување ќе биде твоја.
Тоа што воочив во последно време е дека сите девојки сум ги добивал од првиот пат и дека неможам да чекам да она добие позитивно мислење за мене.Неможам да ја чекам она да стане толку очајна и да је чекам година дена да и текне ај сега ќе имаме секс.Можеби е премногу манипулативно моето однесување но и жените се големи манипулатори.Ако сакаат нешто они го добиваат веднаш.Заведувањето е манипулативно и почнуваш чекор по чекор.
Пријателка,ја закачкаш,добива комфортна зона и целовреме ја туркаш таа граница за на крај да ти стане девојка ако сакаш.

Едноставно сакав да кажам не се замарај многу многу што мислат женските терај си твоја агенда.
Оплоди ги и прави македончиња, гледаш дека веќе не снемува.

Едноставно сакав да кажам не се замарај многу многу што мислат женските терај си твоја агенда.
ништо не помага брате - слушнале они за кариера и ...... абортус

За тоа прав си.Јас си го гледам својот ќеиф.Се шалам се смеам со нив.На една девојка и го продолжив животот за 10 години.Но не се давам на секоја и сум директен нејзиното НЕ го прифаќам и малку убедување таа ќе прифати.

На оваа сегашната не сум и се удварал она на мене цела година по што не ја знаев лично јас запознав на ФБ :pos:и бев во Америка и немаше можност да ја видам и додека не се вратив ме давеше со срциња, љубовни пораки овоа оноа.:pos:

Штознам не долго.. Ако видам дека ме одбива не се замарам барам нова.. : )

Три месеци и каунтиг... Уште си се додворуваме, ама лошо е што знае дека ако почне прв ќе му возвратам.
Ама за сите нервози, мислам дека ако почне прв, ќе го корпосам, малце да му падне егото, оти многу високо летна. Да сети малце земја. Не од што сакам игри или сум одмаздољубива, туку си заслужил.Значи долго ќе трае или ќе исчезне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom