Колку најдолго сте/ви се додворувале?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Колку најдолго ми се додворувале поима немам. Женска работа не знаеш дали се зафркаваат, дали се пијани:wink:. Јас, скоро месец дена ама поради тоа што беше физички неизводливо да се видиме тет-а-тет. А во принцип немам нерви за вакви работи. Може некое време да испитам ситуација да насетам боди ленгвиџ и да пробам ама само еднаш, ако биде биде ако не здравје, ако треба реприза нека дојде она. Жени што бараат да трчаш по нив подолго време ги доживувам како трофеи, а да им дозволам такво задоволство и курташачење, јок.

2 години ама му се исплати да чека... :)

heloooooooo .....edna devojka tolku me spobudale ljubov na prv pogled bese ,i prijdov i na pocetokot sarmerski me zakopa u zemja so toa sto mi rece deka prv pat gleda vakvo slatko detence da kaze za nejze deka ja saka od prv pogled .... normalno vecerta imavme sexs:smir:voa e za nejze

Јас најдолго 1 ден:) ама бев досаден!

А мене... мислим дека беше цела школска година, а сега несака ни да ме види:)

Половина година... направи се што можеше и на крајот му пукна филм,фала богу.
Му се дивам на нервите.
А да,ми недостига неговото внимание...денес не сум рамнодушна,али пуста женска гордост.
Btw,Среќен му роденден.

5 и пол години напаст дете :tapp: се надевам дека нема поќе да замара.
Вистина сакам упорни ама до толку не фала ....:tapp:

Навистина не ги разбирам коментариве.

Не постои причина -- да повторам, НЕ ПОСТОИ! -- да се одолговлекува, чека, итн.

Треба да има период на “приоѓање’’ и период на “запознавање’’ во некои разумни временски граници. Се’ друго е играње со другиот и не е фер ниту пак ќе вроди со нешто убаво на крај (посебно ако тој/таа си го врзе таквиот третман во крпче).

На некогаш не е ни до јасно кажаниот став: ако една девојка цели три години не сака да чуе “не’’, кој е тука кривиот?

Имаше еден ми досадваше 3 години... Ај првата година му давав некаква надеж... ама другите 2 мислам дека досадваше од заебанција или не знам.. изгледа ми се одмаздуваше ради тоа што го одбивав првата година...
Не знам, куртулив од него ко го сменав бројот.
Ме чекаше пред врата, памтам идеше на училиште...лелеле досада жива...
То не беше додворување... измачување појќе можи да се наречи...

јас нејзе - една недела ама тоа повеќе беше запознавање зш и мене не ми е брзаше и не навалував
она мене 2 дена - па корпа (ептен одвратна беше)

ако не реагираат после моето 3то намигнување..се повлекувам...

Најдолго 2 години, уште во основно едно дете ме замараше, секогаш сум била директна,ама овој напорен беше, дојде дури до кај мене за да дознае во кого сум заљубена и тоа со солзи во очите,ама ништо не бев со него зашто не ми одговараше. Нема врска во времетраењето на додворувањето, може некаде да се исплати напорот некаде не, а на сегашниот партнер не му беше потребно многу време,за помалку од недела ме освои:love:

Site zenski za 45-2 saati se moi
Дали можи да ми свршиш работа (телефонски) со Ким Кардашијан или Меган Фокс? Па јас да појдам после то да си свршам работа? :X3:
Чим си бил толку брз.. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom