Кока Кола Зеро

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Су пиел секакви Лајт Коли и Зеро и онаа старана, што знам, све е навика. Зеро го направиле демек да има ист вкус како оригиналната Кока Кола ама искрено нема, поблиска е од класичната Лајт ама сепак друг вкус е. А ја повеќе ја пијам оригинал Лајт ако веќе треба да бирам, али исто ми се фаќа. Место Лајт и Зеро нека воведат Мецо Микс (микс од Кола и Фанта) што е многу вкусен сок од Кока Кола.

Кај се продава бе Кока Кола Зеро? Барав во Веро, нема.

Има кај мене на работа :D
И мене ми е многу грозна :)

Во случај некој да е зависник од кока кола, слободно нека проба zero ќе му се згади до толку што ќе се откаже и од обична.
Пробав 3 голтки и одам да ја фрлам сеа.

Во случај некој да е зависник од кока кола, слободно нека проба zero ќе му се згади до толку што ќе се откаже и од обична.
Пробав 3 голтки и одам да ја фрлам сеа.

Баш ми е ОК... :)

не ми е јасно колку пaѓате на маркетиншки трик прочитајте се што содржи:
Caramel Color (најчесто Caramel IV) намалување на имунитетниот систем и содржи висок процент на ризик на рак
Phosphoric Acid E338 намалување на густина на коски опаѓање на забите.Оваа состојка е незаменлива за чистење на ТОАЛЕТИ и отстранување на Р'ЃА
Natrijum Ciklamat(Sodium Cyclamate) E952 заладувач кој 1969 бил забранет бидејќи се открило дека создава канцерогени клетки
Aspartam имате на википедија повеќе да видите како успеа да биде одобрен иако научно е докажано дека е штетен.
И многу повеќе состојки има кои се штетни него јас само овие ги најдов
cokezeroG0001.JPG

Како не ви дојде памет дека се што е америчко е фалш(шкарт) дека го трујат светот со ѓубре исто е и со mcdonalds burger king doritos lays и многу други работи.
Инаку да не излезе дека ништо од ова не конзумирам ако ми се припие сок газиран ама тоа е многу ретко секогаш си зимам словенскиот производ COCKTA некако најмногу му верувам
Logo_Cockta.jpg

mocka prava e ova isto kako lajt, sto ne kje napravat za da zemat pari, i jas se resev da ja probav i posle vtorata goltka ja frliv. Coca Cola originalot e najbolje ova drugive sve mocki za sekerasi so prostenje.

Све експерти у македонијава, а уште повеќе на форумов, премногу знаење,, не знам може сите се некои научници или истражувачи, или не знам како да ги наречам, се некои супстанци знаат состојки, добро Вие ако толку знаете и се разбирате, би требало да направите бренд подобар од кока кола, како и да е колку и да е штетна и каква и да е, има толку многу луѓе по светот што ја конзумираат. Значи дека сите ти се глупави и дебели и неписмени и незнам што ? Стварно мене доста успешна ми изгледа компанијава Coca Cola не знам за вас, можеби тие чиста вода што продаваат имат поголема заработувачка, не знам како и да е, одлична е Zero, макар што многу касно стигнува кај нас, али добро некако стигна, али пак после ќе се запрашаме зошто сме толку назад, епа како да не бидеме кога, и после толку години стасува новата кока кола и се јаде гомна колку таа не чинела, епа зошто да се носи нешто ново кога се знае дека нема ќар и профит во државава, ќе пиеме степови или вода обична.

Јас најискрено кока кола пијам кога ептен ми се спие и сл. или пак кога ќе станам од спиење знам дека е штетна али јбг ми се пие бидејќи некако ме расонува :pos: Инаку исто втор пијалок кој ми е од газираните ми е кокта, кокта според мене има многу подобар вкус за разлика од кока кола.

Хамбургер од седмица и Кока Кола Зеро... има да бидам слим фит до лето.

Шала на страна, Кока Кола ми е најдобар газиран пијалок, е сега Зерово го имам пиено и предходно така да очекуван беше вкусот, значително погрд од обичната кока кола.За мене се додека не пробам Dr.Pepers или некој од останатите Амерички го*на , Кока Кола останува на врвот и доста мрчите за здрава исхрана кога нема никој гз да стане Веган :pos:

дали можам негде да пријавам, во еден киоск во Битола, промотивната Кока-Кола ми ја продават за 35 денари, не е за 10 денари работата, ама оти прат будали

дали можам негде да пријавам, во еден киоск во Битола, промотивната Кока-Кола ми ја продават за 35 денари, не е за 10 денари работата, ама оти прат будали

limenka e 25 a sise 0.5 e 35, sekade e taka :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom