Кока Кола Зеро

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
нема што да пријавуваш,слободен пазар :) Незнам што сте се фатиле за тоа,тоа ти е препорачана цена никој не те тера од таму да купуваш.
Ја усвари у ниедно продавниче неам видено толку да ја продаваат,ко што разбрав нив им ја продаваат по нормална цена па нема логика да си намалуваат профит и по 25 да ти ја продава.

Све експерти у македонијава, а уште повеќе на форумов, премногу знаење,, не знам може сите се некои научници или истражувачи, или не знам како да ги наречам, се некои супстанци знаат состојки, добро Вие ако толку знаете и се разбирате, би требало да направите бренд подобар од кока кола, како и да е колку и да е штетна и каква и да е, има толку многу луѓе по светот што ја конзумираат. Значи дека сите ти се глупави и дебели и неписмени и незнам што ?
:pos: Oh the irony...
Милиони луѓе користат и кокаин, колку и да е штетен, има толку многу луѓе по светот што го конзумираат...
Да не бидам скроз оф-топик, се палат сите по зерово зашто ја виделе кога биле на екскурзија во Странција, многу е кул да се пие зашто ја немаше кај нас и кој ја пие е највечи фраер у маало, а некој и у големо. Вкусот нема везе што е одвратен, битно е фенЦи (y)

Све експерти у македонијава, а уште повеќе на форумов, премногу знаење,, не знам може сите се некои научници или истражувачи, или не знам како да ги наречам, се некои супстанци знаат состојки, добро Вие ако толку знаете и се разбирате, би требало да направите бренд подобар од кока кола, како и да е колку и да е штетна и каква и да е, има толку многу луѓе по светот што ја конзумираат. Значи дека сите ти се глупави и дебели и неписмени и незнам што ? Стварно мене доста успешна ми изгледа компанијава Coca Cola не знам за вас, можеби тие чиста вода што продаваат имат поголема заработувачка, не знам како и да е, одлична е Zero, макар што многу касно стигнува кај нас, али добро некако стигна, али пак после ќе се запрашаме зошто сме толку назад, епа како да не бидеме кога, и после толку години стасува новата кока кола и се јаде гомна колку таа не чинела, епа зошто да се носи нешто ново кога се знае дека нема ќар и профит во државава, ќе пиеме степови или вода обична.

I'm scientist. Сакаш да дискутираме за кока кола зиро? Прво за мене секогаш највкусна ќе ми биде обичнава кока кола. Не поради тоа што во зиро има аспартам, туку на вкус се тотално различни. Плус, таквите „лесни“ шеќери се енергетска бомба за мозокот, кој инаку се храни само со глукоза.

Ваму аспартам, таму аспартам, во орбит аспартам ма гајле ми е, ќе ја пиев да беше убава.

Но тоа ти се вика помодарство, испран мозок, слушнале дека шеќерите дебелат и оп ајде ќе пиеме кока кола зиро иако не ни е вкусна, ама важно пазиме на здравјето. Па полош е аспартамот од шеќерот.

И пер, америве не се дебели од кока кола. :icon_lol:

Но тоа ти се вика помодарство, испран мозок, слушнале дека шеќерите дебелат и оп ајде ќе пиеме кока кола зиро иако не ни е вкусна, ама важно пазиме на здравјето. Па полош е аспартамот од шеќерот.

Пазење на здравjето е помодарство. Шеќерите не дебелееле. Што не ќе чуеш :tapp:

Не дека пиење на Кока Кола Зеро е некое особено пазење на здравjето, ама сигурно не си ни прочита самиот како ти е формулирано мислењето и што тврдиш во него

Не дека пиење на Кока Кола Зеро е некое особено пазење на здравjето, ама сигурно не си ни прочита самиот како ти е формулирано мислењето и што тврдиш во него
Сигурно не тврди дека шеќерите не дебелеат, дечкото фино си кажа дека аспартамот е поштетен од шеќерот и дека тие што разбрале-недоразбрале читајќи од дебилни сајтови со квазиексперти кои даваат совети за правилна исхрана замислуваат дека си придонесуваат на здравјето пиејќи од гнаснава Кока Кола всушност само уште полошо си прават. Ете така поднацртано за да разбереш полесно :pipi:

I'm scientist. Сакаш да дискутираме за кока кола зиро? Прво за мене секогаш највкусна ќе ми биде обичнава кока кола. Не поради тоа што во зиро има аспартам, туку на вкус се тотално различни. Плус, таквите „лесни“ шеќери се енергетска бомба за мозокот, кој инаку се храни само со глукоза.

Ваму аспартам, таму аспартам, во орбит аспартам ма гајле ми е, ќе ја пиев да беше убава.

И пер, америве не се дебели од кока кола. :icon_lol:
Нема врска бе, и мене ми има кисел вкус, и не ја конзумирам константно, него кога како, секако дека црвената кока кола има најдобар вкус, али како и да е, и црвената и сребрената и црната сите се штетни, али јебига, да не праиме муабет за цигари, кои се многу поштетни па секојдневно ги конзумираме, така да се тоа е ствар на некојси став и мислење, по кое секој си се води и си прави така како што мисли дека за него е најдобро :)

Ти кажувам дека со нормална конзумација на обичнава кока кола не можеш да станеш дебел американец. Освен ако не се налеваш по неколку литри секојдневно. Зошто инаку некој би се лишувал од шеќер ако има нормален метаболизам и нема некој медицински проблем?

Од друга страна, аспартамот е една голема органска молекула која има својство да ги комплексира микроелементите, тоа се елементи што ги има во мала количина а учествуваат во најразлични ензими во организмот, така комплексирани стануваат неактивни и не можат да се искористат во градење на ензими.

Ја пробав, конечно. И сосема ми има ист вкус како обичната. Тоа значи дека ми се свиѓа.

Знае некој точно што ќе биде ова ,гледам на фејсбук направиле и страна за таканаречениов Филип Јовановски

860509_170498686433264_98297184_o.jpg

Јас мислам е некоја нова реклама ,или некое ново пакување на лименката

не ми е телото контејнер па да пикам секакво ѓубре :) посебно кога знам дека нешто не е здраво има канцерогени материи и предизвикува зависност било да е зиро лајт ватевр исто :гомце: различно паковање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom