Готово, нема трета опција, продолжуваме со парва неделава. Мислењето е: дали треба да ги одделиме сите пензионери ко стока во некое гето на планина кај што ќе си прават што сакаат само да не ни се мешаат во нашите животи тука долу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме сфати Злате очигледно.Готово, нема трета опција, продолжуваме со парва неделава. Мислењето е: дали треба да ги одделиме сите пензионери ко стока во некое гето на планина кај што ќе си прават што сакаат само да не ни се мешаат во нашите животи тука долу.
Те сфатив, само сакам малце да хиперболизирам кога се контроверзните мислења во прашање.Не ме сфати Злате очигледно.
Ја ова добронамерно го мислам, нит спомнав стока, нит мешање.
Едностано е, за нивно и наше добро.
А и не е до парите од фондот.
До раатот е.
За нивниот највише.
Па има ли подобро од планински рај пред званичниот божји крај?
Тоа на вот ќе беше во стил: „дали сметате дека луѓето кои гледаат спорт се латентни хомосексуалци кои се палат на мускулестите тела на спортистите и гледаат за да соберат материјал за мастурбирање отпосле“.Зошто планина, а не, пример, село? Во село ќе имаат двојна продуктивност, плус физичка активност која ќе ги држи во живот. На таа возраст, кај нас, тие луѓе се работоспособни, а најголемиот дел од нив имаат и физичка кондиција и над 70ката.Де бе мајку му стара пензионерска и планинарска
До толко ли сте ронофски ограничени, едн мајчин дијалект не разбирате, абе да сам кинез сфи дијалекти ке ги разбирам и читам, а не па Македонче...
Убаво ве праша дали сакате на литературно. Знам боље од девеес посто од форум на МАНУ литературно.
Али Вот ми даде дијалектично зелено.
Пиес.
Злате пиши ми број да ти прату аудио муабет на вибер.
Или у дваес двојку сакаш да ти га изрицитирам на келаво уфце хаха.
Длабоко ЦЦЦЦЦЦ
Сфи се навлекле на чатџибити.
Срамота за хјуманити!
требаше да се потенцира старите особи пензионери да се тргнат на планина!... колку маки здравствени има и со остранета тимус жлезда не е фер вака да пишуваш, затоа што не го следиш, за свои години човекот е топ, а пак ти не разликуваш хрватска од српска страна и сега што?Оној па Иреал ништо не разбира, научил само да споделува линкови, од кои пола се со вирус, а пола се од некоја сомнителна српска страна која само тој ја чита. Што ќе играш со него?
Каква врска има неговиот здравствен статус со тоа што ништо не разбира? Апсолутно никаква. Пишуваш колку нешто да напишеш, да си ја исполниш денешната квота на остварени и реализирани вербални деликти.... колку маки здравствени има и со остранета тимус жлезда не е фер вака да пишуваш, затоа што не го следиш, за свои години човекот е топ, а пак ти не разликуваш хрватска од српска страна и сега што?
...може и нему му пречи вашите постирани кропирани ствари цела страна очи да паднат не научивте да ги намалите, па сега ај Иреал ваков, таков, треба да ти е чест да човек возрасен е активен член на форумот, а не само кремче знаеш тука, не си фер ич, ме разочара!
Поента ми е, зшто некој си Војо од Афтокоманду, да се труе сс загаден ваздух, да лапа пола шаку Зегин производи, да га нервираф млади у околину и да се труе сс социјални мреже и телевизор,да чека два минута денарче кусур од Кам, да вади иљадарку пет минута од банкомат, едноставно да ужива у греану ракију, чфарке, зеленило, да си има ол инклузиф порцие, да си умре на раат...
... удри на живец кремчето што напишав, па има здравстениот статус врска тој остана редовен на форумот, за разлика од некои кои исчезнаа две години, па сега силни „ајт во село“, да се нема никаков почит цццццц цццц, значи кога не се почитува постари особи крв ми капе, затоа и темата е против постарите особи и нема да учествувам ја бојкотирам, ова не е контраверзно мислење, ова е веќе дискриминација и ширење омраза кон постари особи!Каква врска има неговиот здравствен статус со тоа што ништо не разбира? Апсолутно никаква. Пишуваш колку нешто да напишеш, да си ја исполниш денешната квота на остварени и реализирани вербални деликти.
Ајт во село, ќе им кажуваш кои тревки се лековити, а кои не.
Мене не ми сметаат пензионерите да ми се мешаат, кога ни било најтешко ни помагале, и ме научиле бабите да сукам.Готово, нема трета опција, продолжуваме со парва неделава. Мислењето е: дали треба да ги одделиме сите пензионери ко стока во некое гето на планина кај што ќе си прават што сакаат само да не ни се мешаат во нашите животи тука долу.
Зошто планина, а не, пример, село?
затоа и темата е против постарите особи и нема да учествувам ја бојкотирам,
Ќе?Те сфатив, само сакам малце да хиперболизирам кога се контроверзните мислења во прашање.Тоа на вот ќе беше во стил: „дали сметате дека луѓето кои гледаат спорт се латентни хомосексуалци кои се палат на мускулестите тела на спортистите и гледаат за да соберат материјал за мастурбирање отпосле“.
Тик ток мрежата е крстена така бидејќи одбројува колку секунди attention span има оваа генерација.Незнам појче за шо се дебатира во темава. Еден зборува за гасификација, друг за Исус, трет за Пензионери, четврт докажува дали и колку ебал. Сето е.
Со њот барем беше јасно педери и курве, нова млада мафија. Курве и педерчине
Малеее саа јас ќе се разгуворам на струмички па ак тее тарсене ел само пожали да те виим, санчанар нееден. Нејќам да се сугласам оти ја баш некни имаах пишано пос за дедо ми кој ујде вирален (топ постaве) и сам оште малце как растресан уд тва. Ама aк тргнам шо усејќам на страна, мора да се сугласам су тва шо го пишаш ем оти има смисла, ем мислаш арно, ем веќе е и реалнос.Ја сам ЗА!
А Ви?
Не беше критика, ни цинизам ни сарказам. Прелабав (no pun intended) сум ко лик за да правам такви ментални гимнастики. Реално беше почитко. Задов да читам пост на индиската божица, тој се буни за пензионерите како контраверзен став, ама пиринскиот војвода му реплицира за Исус? Кое е неговото контраверзно мислење? Каде е Суси? Наводно дал напоредно мислење со хинди.Тик ток мрежата е крстена така бидејќи одбројува колку секунди attention span има оваа генерација.
И не беше интересно да се дебатира само бидејќи било јасно, give me some credit како master of ceremony.