Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Коби типс :cuc: :D

Што и да типува засекогаш е закобено.

daj neka skrsi noga kretenov mamicata da mu ebam

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Надреализам.
Ај те молам потсети ме што беше тоа пред пар години кога уплати на Вимблдон некоја 1.1 квота или што и да беше чисто да срушиш малер и те падна?
Или не беше Вимблдон?
Мислам Надал беше тоа кога изгуби...

Е тоа беше надреализам :D

Контактитал со дечко од Србија он, немало шанси да не влезе.. ходајуча легенда си ти жими се. :D

Да умрам како овој Астори во сонот уште еднаш ако уплатам макар и пола евро на најглупиот спорт евер.

Јас хендикеп (-3.5) го изиграв што е најјако :icon_lol:

Исти коефициент како и 2-0 мислам или за 0.05 помалку само.

Јас хендикеп (-3.5) го изиграв што е најјако :icon_lol:

Исти коефициент како и 2-0 мислам или за 0.05 помалку само.
Добар избор, јас класика вака кога не играм фикс 1 или 2ка, кога се мислам меѓу хендикеп или минус на гемови, бирам погрешното. 21.5 минус беше 1.90 во Копачка, а хендикепот 4.5 беше 1.75, си викам ај поголемиов коефициент ќе го ставам и онака сигурица е. Ете ја сигурицата, сеа му е доста 1 брејк во трет сет за да покрие -4.5 хендикеп, а веќе го направи брејкот. Лабаво :D

Добар избор, јас класика вака кога не играм фикс 1 или 2ка, кога се мислам меѓу хендикеп или минус на гемови, бирам погрешното. 21.5 минус беше 1.90 во Копачка, а хендикепот 4.5 беше 1.75, си викам ај поголемиов коефициент ќе го ставам и онака сигурица е. Ете ја сигурицата, сеа му е доста 1 брејк во трет сет за да покрие -4.5 хендикеп, а веќе го направи брејкот. Лабаво :D
Јас од тенис ич не се разбирам, онака препишав од овде 4-5 утакмици на 100 денари :D

Ама за оваа од Стефан се замислив бидејќи ако како што вели Стефан едниот е многу поквалитетен од другиот тогаш 4 гема разлика секако треба да го победи. А 2-0 е ризично од аспект на тоа што секој може да има брејк даун и да загуби еден сет. Дури и со 2 разлика да го изгуби ако е поквалитетен ништо тешко не е да го добие два пати по три разлика.

Металург - Пролет хендикеп 2 на -8,5. Мислам дека нема многу да се замараат ниту едните ниту другите и ќе биде скоро ревијален меч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom