Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај те молам потсети ме што беше тоа пред пар години кога уплати на Вимблдон некоја 1.1 квота или што и да беше чисто да срушиш малер и те падна?Надреализам.
Добар избор, јас класика вака кога не играм фикс 1 или 2ка, кога се мислам меѓу хендикеп или минус на гемови, бирам погрешното. 21.5 минус беше 1.90 во Копачка, а хендикепот 4.5 беше 1.75, си викам ај поголемиов коефициент ќе го ставам и онака сигурица е. Ете ја сигурицата, сеа му е доста 1 брејк во трет сет за да покрие -4.5 хендикеп, а веќе го направи брејкот. ЛабавоЈас хендикеп (-3.5) го изиграв што е најјако
Исти коефициент како и 2-0 мислам или за 0.05 помалку само.
Јас од тенис ич не се разбирам, онака препишав од овде 4-5 утакмици на 100 денариДобар избор, јас класика вака кога не играм фикс 1 или 2ка, кога се мислам меѓу хендикеп или минус на гемови, бирам погрешното. 21.5 минус беше 1.90 во Копачка, а хендикепот 4.5 беше 1.75, си викам ај поголемиов коефициент ќе го ставам и онака сигурица е. Ете ја сигурицата, сеа му е доста 1 брејк во трет сет за да покрие -4.5 хендикеп, а веќе го направи брејкот. Лабаво![]()