Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Би требало да тепаат али плејоф утакмици се а и противниците не ср наивни сепак ја би пробал Јокерит под 1 гол
Локумот е Либерец у20 1 смо коеф е беден 1,5 незнам дали вреди ја го пробав и ле го ихрам во живо веројатно ке иам поке понуда за овој меч

Би требало да тепаат али плејоф утакмици се а и противниците не ср наивни сепак ја би пробал Јокерит под 1 гол
Локумот е Либерец у20 1 смо коеф е беден 1,5 незнам дали вреди ја го пробав и ле го ихрам во живо веројатно ке иам поке понуда за овој меч
Каде го уплати во спортлајф и моцарт ја нема само бет365 останува..

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Каде го уплати во спортлајф и моцарт ја нема само бет365 останува..

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
2win[DOUBLEPOST=1521731206][/DOUBLEPOST]Робер све живо да ти поебам идиот 4 меч топки поеба говнар низаеден

Последно уредено:
4.50 утре за овој Паире против Џокович, вреди да се испоштува на ситно.

Добро бе, ќе има крај Цска хокејов :pos: на пенали требаше да ја решат одамна, а не сто продолженија по 20 минути.

4.50 утре за овој Паире против Џокович, вреди да се испоштува на ситно.
Ноле и со пола нога нема да изгуби од тојј ретард.
Секако пробај си ја среќата.

Прајте што ќе праите, ама никогаш во животот ни 20 денари не ставајте на Каролин Гарсија. Мој совет, другарски, како сакате сфатете го.

Прајте што ќе праите, ама никогаш во животот ни 20 денари не ставајте на Каролин Гарсија. Мој совет, другарски, како сакате сфатете го.
Беноа Пер во женскиот тенис.

Сочуство. :X3:
Јас обратно од тебе, секогаш ко че играм против незе секогаш тепа. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom