Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ги препишав Пајо и Маринети, само овој Лав не излезе, се да му ебам :kuracc:

8 поена во прва четвртина даде, во први три минути од трета 3 лични и го заборавија на клупа.. тешка имбецилчина.

Ги препишав Пајо и Маринети, само овој Лав не излезе, се да му ебам :kuracc:
8 поена во прва четвртина даде, во први три минути од трета 3 лични и го заборавија на клупа.. тешка имбецилчина.
Кретен.. со 4 лични влезе во 4/4 и од старт одма фаул во напад .. даде една тројка и две слободни и како последно да беше отиде да го блокира на Капела при 3 разлика водство на Хјустон и нормално фаул направи дебилот , да се тргнеше тогаш како до тој напад што ги оставаше може и да префрлеше . И мене само тој ме падна го имав врзан со Лонзо 9.5+ Мело 20.5+ и Дерозан 23.5+ ..

Drugari sakam da ve prasam ziveam vo germanija dali znaete slucajno kako moozam da se oblozuvam na net koja strana ima dozvola za oblozuvanje od germanija pozdrav

Ми се блуе кога ќе ми отвори утакмица у 10мин и ќе остане на 1 гол со 2080258208 шута до крај на полувреме ...

Drugari sakam da ve prasam ziveam vo germanija dali znaete slucajno kako moozam da se oblozuvam na net koja strana ima dozvola za oblozuvanje od germanija pozdrav
Скоро на сите можеш, ако не и на сите, буквално. Бет365 мој предлог, иако можеш да бираш од стотици...

Поголема превара од ова срањето на кошеви нема. 3 сингл утакмици, 2 ме паднаа за пола кош, и една за 1 кош. :pos: Четвртина завршува со 15-12 у НБА :kuracc::kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom