Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе фанта нели глеаш дека карикирам,ти да пратиш толку ќе знаеш дека Капела нема кариер хај 30 поени. Значи до толкава крајност одат резултатите некогаш играч кој живее од пик ен рол да напраи највеќе поени во кариерата над некој јак центар. Стеков сам ми го потрвди муабетот коа рече неможеш да си му во психата на играчот,само ме мрзи да го цитирам ќе си прочита. и тука паѓа во вода секоја статистика и анализа.

Да да те сваќам ама шознам од почетоко на сезоната над 60% годам од типојте и ми оди супер незнам овие Џони шозборат дали до толку неразбирате или стварно неможи да се напрај пара незнам мене засега да неурочам ми оди супер.

Да да те сваќам ама шознам од почетоко на сезоната над 60% годам од типојте и ми оди супер незнам овие Џони шозборат дали до толку неразбирате или стварно неможи да се напрај пара незнам мене засега да неурочам ми оди супер.
60% на сингл 1.85/90 коеф. ти е позитивна нула горе долу.

Венеција вчера после продолжение победи..
Денес ризично:
Пезаро-Бриндизи 2
Каршијака-Ескишехир 2

Вајтсајд 13.5+ ????
Го гледам на 15-18 поени некаде.
Што мислите?
Помагајте , слба понуда некако денес.

Za vecher MZT 2 i +, 7.20 vo mozzart vredi da se proba. Dojdoa Mavra, Spasojevic i Pavlicevic, so Kumanovo pred nekoj den site trojca dadoa po 15-20 poena, si otidoa drvata Jensen i Bailey. Olimpija ne se nishto posebno, ist skor imaat so MZT. Mislam deka vredi da se proba na nekoja stotka.

Не игра Трајковски вечер, тоа може да влијае негативно на тоа што пишав погоре.

У моцарт имаше уплата од 10.000 евра на Италија утре. :LOL:

Италија - Шведска - 1
Швајцарија - Ирска - 1
Реал - Барса - 1

3.10 коеф, на 10 евра.

Не игра Трајковски вечер, тоа може да влијае негативно на тоа што пишав погоре.

Од кај информацијата за Трајковски дека нема да игра ? Единствено пишуваше дека Минчев останал да санира повреда во Скопје

Ебати опраните Торонто два напади за победа и двата ги форсира де розан кретенот а цела вечер не му одеше шутот и на крај дрвово ибака ја испушти топкана од раце рацете да му се исушат ..

Јас го уплатив на 15.5, шо пцуење му удрив во прво со само 2 поени. :D Уште Италија вечер за 50 евра добивка.

Милијарди има уплата на Италија да победи вечер,цел кладионичарски свет со тешки пари ја имаат товарено ..дали е можно да ја наместат?..чисто се сомневам дека ќе се дозволи СП без Италија и плус самиот фудбал од сите страни ќе изгуби многу но навистина ме замислува искрено.

Не е прашање дали некој ќе дозволи или не светско без Италија, големи репрезентации отсуствувале од светски и европски првенства па никому ништо.

Поентата е што според квалитет Италија е далеку пред Шведска, селекторот под огромен притисок ќе направи сериозни промени во формацијата и стартниот состав, а згора на тоа додади дека коефициентот би требало да се движи некаде околу 1.5 што е сосема привлечна понуда за сериозни играчи.

Сепак нема гаранција, јас очекувам да биде турбулентен натпревар со шанси и на двете страни, не гледам пред се ментален капацитет на овој состав на Италија да изигра стабилен меч и да ја спушти топката на земја. Ќе биде доста интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom