Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пoклoн: Бердих-Мaреј 41.5 +
Стaви пaри земи пaри.

Ја не гледам како Мареј-Бердих може да се заврши во 3 сета вечер...

Филaделфијa целa сезoнa примa пo 70 кoшa нa пoлувреме a види ги Детрoит мртвите 35 нa пoл дa умрaт![DOUBLEPOST=1422493899][/DOUBLEPOST]Акo изгуби Детрoит ке им јa вoскреснaм Фaн Стрaнaтa пичкa им мaтер[DOUBLEPOST=1422497450][/DOUBLEPOST]Не ми е јaснo кaкo oд 12 НБА мечеви гo oдбрaв бaш oвoј види ги бе шут oд игрa 1/700 лелеее

Последно уредено:
Полска 2.40 со Катар, според мене ова има огромно валуе. Не Масерати, крокодили нека им ветат, не може вечно да се протнуваат. Полска е и те како квалитетна репрезентација така да за овој коефициент мислам дека вреди да се изигра сингл.

Полска 2.40 со Катар, според мене ова има огромно валуе. Не Масерати, крокодили нека им ветат, не може вечно да се протнуваат. Полска е и те како квалитетна репрезентација така да за овој коефициент мислам дека вреди да се изигра сингл.

Каков коефициент бе ,каква вредност..знајш каков масакар ги чека Полска од судиите?..ни срам ни перде за секој пооштар старт ќе јадат 2 минути а против тоа нешто не се игра..мислам дека 1.85 има голема вредност за Катар бидејќи ако нешто не оди судиите ќе изиграат за нив и Послка веројатно пола утакмица ќе игра со играч помалку..

Немој подобро, штом ја поминаа Германија и сега вкрстуваат со Полска ќе играат финале, уште пред 10ина дена читав на еден српски сајт анализа во која пишуваше дек Катар овде мора до медал, си викам каде бе Катар ќе освои медал на светско ракомет, и види до кај стигнаа, да играа против Франција/Шпанија полуфинале може и ќе се задоволеа со бронза, вака мислам дека одат во финале, точно е тоа што го велиш дека има вредност коеф на Полска, ама џабе, ќе помогнат судиите малце на почеток, ќе свирнат неколку исклучувања за Полска, неколку пробивања, ке им дадат отскочна даска на Катар и после ќе биде се полесно

Штом Германија не ги тепа овие Пољаците уште потешко....
Со такви индивидуалци како Уве,Грецки,Вајнхолд,Друкс,Штробел не знам Пољаците како ќе се снајдат....
Посебно зошто ни одалеку немаат такви играчи..
Единствено шо имаат во моментот е -висината и цврстината на одбраната,и нема да дозволат такви лесни голови како шо даваа вчера легионерите....
Ако ги запукаат со исклучувањата како шо беше случајот со Австријците тогаш ништо не ги вади....
А малку и се губат Пољаците,доста темпераментни се,посебно централните дефанзивци како Грабарчик,Јурецки,ако здиват тогаш ќе прават исклучувања на секои 5 минути,па сигурно Полска ќе има најмалку 10-15 исклучувања..
Ова ти е речиси пола утакмица со играч помалку...
Оваа утакмица никако не се игра на конечен,овде најдобро е на минус голови....

Ај нека ја врти Бердих, не ќе е лошо..[DOUBLEPOST=1422532925][/DOUBLEPOST]А со овие грешки што ги прави нема шанса тоа да се деси :(

Последно уредено:
Ќе си го прашам што ќе даде пензионерот Капоте такви голови против Полска. Полска според мене се поквалитетна репрезентација од Германија. Ми беа скриен фаворит во група, така да изненадување ми е што кикснаа со Гермнија. На 2.40 ќе го изиграм па ако сака и 10 разлика нека изгубат после.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom