- Член од
- 2 јануари 2015
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 352
Катар ке ја фатам али овие ХрватскаРакомет
Хрватска Тм1+ 26.5
Катар Тм1+ 24.5
Данска- 54.5-
Словенија-55.5-
Кармартен-2
Во плејин за оваа Кармартен 2 и 3+ 12.8 коеф

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Катар ке ја фатам али овие ХрватскаРакомет
Хрватска Тм1+ 26.5
Катар Тм1+ 24.5
Данска- 54.5-
Словенија-55.5-
Кармартен-2
Во плејин за оваа Кармартен 2 и 3+ 12.8 коеф
Ова може да ти пројде кај некој што не ја гледа утакмицата.Кaквa нaмештaљкa е Кaтaр денес,секoјa aкцијa пенaл им дaвaaт мa Брaвo!
Germanija vk 50.5 granicata oni davaat vk 50. Da ne ste na moe mesto.
Реков дека веќе не играм на светсково ракомет ама кога го видов ова..
Хрватска - Полска, Хрватска ја сметаат за голем фаворит и има коефициент 1.38, додека за 2H(+5.5) има коефициент 1.4, па Полска ако СЛУЧАЈНО изгуби би изгубила над 5 ?? Јас попрво би играл да тепа Полска(истото го реков и за Чешка против Русија со 2.8 коеф. и Чешка победи) и би ја ставил фаворит, али добро се може да се случи утре, ама дека ќе изгуби над 5 Полска чисто сумљам.
Данска мислам ќе биде 1, исто и тука мислам дека погрешно е избран фаворитот али ајдеДанска - Шпанија 1H(+3.5) 1.3 коефициент.
Можеби би идел и на Франција 2 или па Карабатич над 3.5 ама горниве две ми се многу посигурни, додека за другово четврт финале помеѓу Катар и Германија би играл на Германија али претпазлив сум само заради понудата што ја имаат Катарците од шеиците доколку играат полуфинале и заради судиитеТаму исто може Маркович да се изигра над 5.5.
Камерун и Мали ке одатkoj odi ponataka ?![]()
![]()
Ако сите екипи имат исти бодови тогаш тие што дале најмногу голови идат.koj odi ponataka ?![]()
![]()
Тешко тука некој поќе голој да дајАко сите екипи имат исти бодови тогаш тие што дале најмногу голови идат.
А ако не тогаш ждреб ќе има ако се е исто.
site isto goloviАко сите екипи имат исти бодови тогаш тие што дале најмногу голови идат.
А ако не тогаш ждреб ќе има ако се е исто.