Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
sto sport e ovaNa pogolem vlog odi:
Oostende - Turow Zgorzelec - h2 (5.5) (1.90)
- Za pohrabrite 2ka (2.70) koff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto sport e ovaNa pogolem vlog odi:
Oostende - Turow Zgorzelec - h2 (5.5) (1.90)
- Za pohrabrite 2ka (2.70) koff
Kosarka, prethodnata nedela Oostande изгуби од Тyrow Zgorzelez 28p razlika. a denes na ednite davat 1.45 koff na drugite 2.70.sto sport e ova
Rilski Sportist - Kumanovo ---- 1 (1.60)Минесота - Бостон 2
Иако Рондо и Пирс си отидоа, Бостон е една од по офанзивните екипи која без главните играчи бар за мене добро се снаоѓа. Вечер играат во полн состав додека кај Минесота повреден е Мо Вилијамс (во последно време се разигра и нивната игра се оди преку него)
Њу Јорк - Оклахома 2; H2; T1 -95,5
Кај домаќините поради повреда вечер нема да играат Ентони, Стодемаер и Калдерон (сите знаеме дека кај тимот на Никс тие се најважните играчи), но и покрај нивното присуство во обичните натпревари тие не играат толку ефикасно
Торонто - Сакраменто T2 -99,5
Њу Орлеанс - Денвер Т2 -97,5
Дајте некој предлог од европскава кошарка и нешто од тенис, хокеј..
Јас сакав да играм на точен резултат да покријам кец и двојка сите можни резултати до 3 гола ама ќе излезе кец ради паблик бет сите ја товарат на 2...Мое мислење дека нема да им пуштат, премногу очигледно би било.. а и читав дека ТНС игра со прв состав целосно посветено на натпреварот ... јас типувам на голови зависи од улогот 3+4+5+...
Turow се шутерска екипа која игра run & gun кошарка. Претходната утакмица шутираа доста добрo, 15/32 имаја за шут за 3. За Остенде преходната не играше Gillet, доста важен играч, и плејмејкерот Djordjevic. . Остенде дома имаа 10-11 победи со ред ако не се лажам, претходната утакмица загубија во лигата. Turow е доста различна екипа на гости, ако не му тргни шутот знаат и да изгубат доста убедливо.Kosarka, prethodnata nedela Oostande изгуби од Тyrow Zgorzelez 28p razlika. a denes na ednite davat 1.45 koff na drugite 2.70.
Ako ima nekoj bilo kakvo info za ova utakmica i zosto pobednikot od pred nedela dena denes ima 2.70 koff neka pise.. jas ne najdov nisto i vo plan mi e da ja izigram ko ke izl za 1h. ako najdi nekoj nesto neka postira
Pak ke prasam, ima li nekoja posebna pricina ?Јас сакав да играм на точен резултат да покријам кец и двојка сите можни резултати до 3 гола ама ќе излезе кец ради паблик бет сите ја товарат на 2...
Najverojatno deka so pobeda ke izbegnat da se borat za ispaganjePak ke prasam, ima li nekoja posebna pricina ?
Малце ти е до 3 гола,таму ракомет се игра.Јас сакав да играм на точен резултат да покријам кец и двојка сите можни резултати до 3 гола ама ќе излезе кец ради паблик бет сите ја товарат на 2...