Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ako moze nekoj da mi kaze kade moze da vidam koj e rezultatot na ovoj natprevar :
- Artego Bydgoszcz / AZS PWSZ Gorzow ( Poland Tauron Basket Women ) ..
Po greska mi e iskucana na tiket namesto drug natprevar , na Flashscore , Rezultati , Sportlife , Mozzart nema nisto , da ne znaete nekoj drug sajt kade bi mozelo da se vidi ..

54:49 водат артего.

Ебате Билбао, ви ебам се да ви ебам!

Ne znam dali e tocno poshto ne go gledam Live mecot:

Manchester UTD - Southampton , gi cekam 1 ovie bednite i gledam vo bet365 SHOT ON TARGET 0 hahahahahah a ze igra 75 min... nitu eden precizen udar kon gol hahahahhahaah kolku se bedotijaaaaaaaaaaaaaaaa picka vi mater sve vi ebam... i CAROT go baraa. zalosno e da odese kaj niv. cccc 0 shut kon golot.

Милсап 17.5 -
Мајами 95.5 -
Сафарова 1
J, Teague 18.5 -
Грифин 23.5 +
Фенербахче 157.5 +
на 300 5/6 од 670-4160 добивка колку да се прати нешто вечерва :)

Si vikam lion ne gi igram mora nekogas da kiksnat i gi igram nant otepanive i normalno lion si gazi povtorno ovie mizerii 0-0

Бaј д веј, кoгa сме кaј шпaнците и Бaрсa јa прoбaв Х2. Мнoгу пoтценувaчки е тoa штo клaдулниците oтвoријa сo 1.5 зa Бaрсa пa зaтoa и јa пишaв.

Ми беше страв да ја играм Бенфика,си викам заебана е,ја бришам Бенфика и ја додавам ебаната Рома,посигурно е Рома дупла шанса,еве ти сега,тиквар еден....
А добитен ќе бев,е па арно ти се прај копук еден,кога играш дупли шанси....:bravobe:
Сто пати имам речено,не играј дупли шанси и пак иста грешка,сам си бегам од среќата...
Умрена екипа овие Рома,по,по....
10912404_10204129904542687_1739379379_o.jpg
требаше да ги наречеш умрени да и текне да играт , а и реал како тепа со 1,15 коеф си имал главоболки:bravobe:

Аууууу Реал кошарката како се намести на крај. Губат 72-74 и го гледам влегува во рекет еден од Реал на 3 секунди до крај и пцујам зашо влегуваш у рекет ти треба победа не нерешено и даде кош и му направија лична и победија:D
За мизерен 1,15 коефициент, a 10 утакмици да играат во 9 ќе ги тепаат над 7-8 разлика. Уште Клиперс 1 и Фенербахче 1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom