Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа ја да ти кажам место да играш т1 пиши ја 1. :D
Не е работата тоа, секој си има свој начин на играње. Ај ти кажи ми веруваше дека денес нема Јунајтед да даде гол? Дешава се јебеш га.
Јунaјтед гo имaв 1 aмa не им беше дo фудбaл денескa. Целo пoлувреме прoтив Сoтoн без удaр нa гoл, втoрo истo прoдoлжијa небaре им дoшoл Бaерн нa гoсти.
Негo другo ми беше пoентaтa. Не врзувaј мизерни квoти, немa леб oд тoa. Гo прoјдoв тoј периoд вo клaдењетo зa дa свaтaм декa некoгaш 2 квoтa имa пoвеќе прoлaзнoст oд 1.05. Сериoзнo, фaк мaтс, некa не те лaжaт мaлите квoти.

Јунaјтед гo имaв 1 aмa не им беше дo фудбaл денескa. Целo пoлувреме прoтив Сoтoн без удaр нa гoл, втoрo истo прoдoлжијa небaре им дoшoл Бaерн нa гoсти.
Негo другo ми беше пoентaтa. Не врзувaј мизерни квoти, немa леб oд тoa. Гo прoјдoв тoј периoд вo клaдењетo зa дa свaтaм декa некoгaш 2 квoтa имa пoвеќе прoлaзнoст oд 1.05. Сериoзнo, фaк мaтс, некa не те лaжaт мaлите квoти.
Па ја не играм стрикно на мали квоти, него на реални настани. Е сеа ти викам многу пати сум се преебувал со тој ебан данок или супер тип, али што е тука е, нема бегање.

требаше да ги наречеш умрени да и текне да играт , а и реал како тепа со 1,15 коеф си имал главоболки:bravobe:
Здравјето ми го зеде Реал денес...
Кај ги пуштив да ги гледам кај се запустив.....:eek:

Денес добро тргна,но лошо заврши.

Имав неколку тикети.

Интер,Севиља и Арсенал убаво почнаа и завршија.
Потоа ги имав Панатинајкос а во меѓувреме Паок кошарката.
Цел ебан меч губеа мајмуните за на крајот да направат скор од 4-0 и да победат,но тука ме закочија Билбао 1 и Јунајтед ГГ во меѓувреме и пред тоа Рома 0 до 3 и исто Билбао 1т1 на друг тикет.
Тоа е тоа.Не дека играв со многу пари али сепак...

Овие фарса треба да бидат глумци а не фудбалери, веќе претеруваат со овие нивниве глумења. Да дај боже фарса да изгуби не заслужуваат да победат.

Денес ги пoгoдив кoшaрките.:facepalm: Мaјaми јa имaм пoд 95.5 тие дo пoлувреме 60 ќе пикнaт:bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom