Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја твоиве ќе ги играм. Мора да тепате.Јас стандард уште од сега си го спремам тикетот за викенд и утре после факс само ќе изменам нешто и ќе уплатам. ПСЖ ќе тепа со Монако? Порто со Брага? Милан со Киево? Давајте совети бичис@dragonsky Советувај ме и кажи ми некој тенис ако има за викендов
![]()
Јунајтед Евертон абер немам што да ги играм. гг можеби? Билбао со кој игра? Време им е да тепаат апла мизерни испаднаа до сега пичка им матерПoгледни и Севилјa-Депoр(дa не се нaлути кoњaникoт aмa гoстите се клaсa испoд дoмaкинoт).
Јунaјтед-Евертoн.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Јунајтед на хартија може и 7+ да испадне реално.Јунајтед Евертон абер немам што да ги играм. гг можеби? Билбао со кој игра? Време им е да тепаат апла мизерни испаднаа до сега пичка им матер
Добро Ливерпул секако ќе ги пишам 1. Исто си викам и Дортмунд време им е. Баерн исто сакам 1 и т1 ама не ми се некако сигурни. Да не си игра Пеп пак курот со формацијата. Челзи Арсенал можи 1 да се стегни на друг тикет. За Спарс со Сотон убав коефициент даваат за 1 време им е веќе. А и секако меѓусебе играат Челзи-Арсенал и Јунајтед-Евертон па во секој случај барем 2 од овие 7 топ екипи нема да тепаат. Ако има нерешени можи да се сторат и 3-4 екипи да не тепаат пошто обично по таа логика одам дека топ 7 екипите не можат сите да тепаат во едно коло тоа многу ретко се случува, а сега секако и меѓусебе играат па тој услов пак ќе се исполни. Италијани обично или една само или ниедна ама си викам време им е на Милан. Јуве и Рома сега ќе ги одбегнувам кај и да е ќе киксаат само кога. Зенит ги фаќав ги фаќав и минатата недела конечно ме збришааЈа твоиве ќе ги играм. Мора да тепате.
Италијани ја у главном не чепкам, ама шо знам Милан ваљда ќе тепаат ?
Кај ПСЖ се враќаат некои играчи ? Ако да би требало да тепаат.
Порто исто мора да победи после ремито со Спортинг, бидејќи без победа шансите за титула уште од сега им паѓаат. Што пак не значи дека мора да се играат бидејќи токму тоа што имаат императив може да ги заебе..
Тениси...у 6 саат сабајле први мечеви почнуваат така да види ти дали ќе фатиш
Ако веќе имаш одвишок пари би ти препорачал во саботата да играш против Надал чисто for the sake of коцка, уште не ми изгледа мене надал како на 100% да е, а во следно коло (ако стигне) ќе игра против Иснер/Бердих играчи што се солидни (и сега очекувам Стефан да ме цитира "А БЕ ДЕБИЛИ СЕ ДВАЈЦАТА ЌЕ ИМ ДУПНЕ ГЛАВАТА"![]()
)
Двете екипи примаат голови лесно ама којзнај. Ќе ги уплатиш гг3+ ќе заврши 0-0 и како на страната: Дерби је ово знао сам да че бити тврда утакмицаЈунајтед на хартија може и 7+ да испадне реално.
удри народе![]()
Не бе, 500ка е ова, могуче е да изгуби не викам не. Само против Бердих ако игра (под услов утре да тепа секако) има 20-0 од 2006 навака ако не се лажам.Ја твоиве ќе ги играм. Мора да тепате.
Италијани ја у главном не чепкам, ама шо знам Милан ваљда ќе тепаат ?
Кај ПСЖ се враќаат некои играчи ? Ако да би требало да тепаат.
Порто исто мора да победи после ремито со Спортинг, бидејќи без победа шансите за титула уште од сега им паѓаат. Што пак не значи дека мора да се играат бидејќи токму тоа што имаат императив може да ги заебе..
Тениси...у 6 саат сабајле први мечеви почнуваат така да види ти дали ќе фатиш
Ако веќе имаш одвишок пари би ти препорачал во саботата да играш против Надал чисто for the sake of коцка, уште не ми изгледа мене надал како на 100% да е, а во следно коло (ако стигне) ќе игра против Иснер/Бердих играчи што се солидни (и сега очекувам Стефан да ме цитира "А БЕ ДЕБИЛИ СЕ ДВАЈЦАТА ЌЕ ИМ ДУПНЕ ГЛАВАТА"![]()
)
Партизан немаат победено на гости кај далеку послаби противници во Европа,не пак кај Астерас...свашта