- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Од која страна е сликата ?![]()
Странава е смилсата на животот![]()
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Странава е смилсата на животот![]()
![]()
![]()
Вечер партизан двојка ко суза.
нема шанса,не играат кај партизановци двајцата главни напаѓачи,а грците на домашен терен стандард се јаки и јако играат.
Волфсбург треба да ја опали кец,Цирих двојче,Интер три пљус,Фејнорд такоџе,Селтик мисим да ГГ е најреално,пола екипа на Селтик е во аут,Сент Етјен кец ко куќа и Трабзон било кога хикс
Kil-La Rioja H1 prvo poluvreme +2.5
Nekako labavo vleze Kil vo novata sezona,mnogu porazi od timovi koi se klasa zad niv.
Mislam deka denes salam ke nagazat uste od start,da se izvadat za rezilot so PPD.
Nant-Monpelje
Tezok mec,edinstvenite dve neporazeni ekipi igraat megu sebe.
Ovde bi igral +56.5 na cel mec.
Monpelje igra brz rakomet,Nant e domakin,mislam deka ke ima golovi.
https://www.facebook.com/prosecnikladionicar[DOUBLEPOST=1412268393][/DOUBLEPOST]Од кај ги превземате сликите ? Закон се![]()
Или ако играш + поени:Исто размислување сме имале значи
![]()
Класика е ова!
Партизан немаат победено на гости кај далеку послаби противници во Европа,не пак кај Астерас...свашта
Пoгледни и Севилјa-Депoр(дa не се нaлути кoњaникoт aмa гoстите се клaсa испoд дoмaкинoт).Јас стандард уште од сега си го спремам тикетот за викенд и утре после факс само ќе изменам нешто и ќе уплатам. ПСЖ ќе тепа со Монако? Порто со Брага? Милан со Киево? Давајте совети бичис@dragonsky Советувај ме и кажи ми некој тенис ако има за викендов
![]()