Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
10703836_389790721172527_6619009837331449095_n.jpg

Странава е смилсата на животот :pos: :ROFLMAO: :cuc:
Од која страна е сликата ?:pos:

Вечер партизан двојка ко суза.

нема шанса,не играат кај партизановци двајцата главни напаѓачи,а грците на домашен терен стандард се јаки и јако играат.

Волфсбург треба да ја опали кец,Цирих двојче,Интер три пљус,Фејнорд такоџе,Селтик мисим да ГГ е најреално,пола екипа на Селтик е во аут,Сент Етјен кец ко куќа и Трабзон било кога хикс

нема шанса,не играат кај партизановци двајцата главни напаѓачи,а грците на домашен терен стандард се јаки и јако играат.

Волфсбург треба да ја опали кец,Цирих двојче,Интер три пљус,Фејнорд такоџе,Селтик мисим да ГГ е најреално,пола екипа на Селтик е во аут,Сент Етјен кец ко куќа и Трабзон било кога хикс

кој двајца стандардни играчи? Скулетич да суспендиран е заради црвениот со Нефчи додека Лазович ќе игра.
Дринчич е повреден и Брашанац али они не се напад.[DOUBLEPOST=1412261719][/DOUBLEPOST]
Од која страна е сликата ?:pos:

https://www.facebook.com/prosecnikladionicar?fref=ts

мање битно што не се напаѓачи,Астерас дома е оган,имаат јак среден ред и брзи напаѓачи,на Илиќ назад ќе му ја ебат мајката како што е бавен ко забавена снимка од индиска серија.

Дринчич им е главен изведувач на прекините и главен креатор,Скули најдобар стрелец

има некоја страница кај шо може да се видат најтипованите натпревари освен bet-mate?

Kil-La Rioja H1 prvo poluvreme +2.5
Nekako labavo vleze Kil vo novata sezona,mnogu porazi od timovi koi se klasa zad niv.
Mislam deka denes salam ke nagazat uste od start,da se izvadat za rezilot so PPD.:pos:
Nant-Monpelje
Tezok mec,edinstvenite dve neporazeni ekipi igraat megu sebe.
Ovde bi igral +56.5 na cel mec.
Monpelje igra brz rakomet,Nant e domakin,mislam deka ke ima golovi.

пошо од фиксови нема леб,ќе одиграм вака

Киев-Стеауа-ГГ
Минск-Виола 0-2
Феенорд-Стандард 3+
Слован-Наполи 2
Спарта-Млади момци 1
Трабзон-Легија АТХ
Астерас-Партизан АТ1

Астра-Салцбург ГГ
Хелсинки-Бриж ГГ
Интер-Карабах 3+
Сент Етјен-Днипро 1
Торино-Копенхаген Х2
Тотенхем-Бешикташ 3+
Цирих-Борусија М 2

е’о вака,на две ливчиња по пеефче

Kil-La Rioja H1 prvo poluvreme +2.5
Nekako labavo vleze Kil vo novata sezona,mnogu porazi od timovi koi se klasa zad niv.
Mislam deka denes salam ke nagazat uste od start,da se izvadat za rezilot so PPD.:pos:
Nant-Monpelje
Tezok mec,edinstvenite dve neporazeni ekipi igraat megu sebe.
Ovde bi igral +56.5 na cel mec.
Monpelje igra brz rakomet,Nant e domakin,mislam deka ke ima golovi.

Исто размислување сме имале значи :D

16109_390118551139744_1409046264080510868_n.jpg

Класика е ова!

Од кај ги превземате сликите ? Закон се :D
https://www.facebook.com/prosecnikladionicar[DOUBLEPOST=1412268393][/DOUBLEPOST]
Исто размислување сме имале значи :D

16109_390118551139744_1409046264080510868_n.jpg

Класика е ова!
Или ако играш + поени:

"ШУТИРАЈТЕ БЕ НЕ ПОДАВАЈТЕ ДА МУ ЕБАМ МАЈКАТА !"

промашува шут

"А БЕ ДА ВИ ЕБАМ ГОВЕДАТА НЕ БРЗАЈТЕ ПОЛЕКА СПРЕМЕТЕ ЈА АКЦИЈАТА ! "

Јас стандард уште од сега си го спремам тикетот за викенд и утре после факс само ќе изменам нешто и ќе уплатам. ПСЖ ќе тепа со Монако? Порто со Брага? Милан со Киево? Давајте совети бичис :icon_lol: @dragonsky Советувај ме и кажи ми некој тенис ако има за викендов :нинџ:

Јас стандард уште од сега си го спремам тикетот за викенд и утре после факс само ќе изменам нешто и ќе уплатам. ПСЖ ќе тепа со Монако? Порто со Брага? Милан со Киево? Давајте совети бичис :icon_lol: @dragonsky Советувај ме и кажи ми некој тенис ако има за викендов :нинџ:
Пoгледни и Севилјa-Депoр(дa не се нaлути кoњaникoт aмa гoстите се клaсa испoд дoмaкинoт).
Јунaјтед-Евертoн.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom