Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некој шо прати тенис малце повеќе, шо турнир е овој шо губи Возначки не им е битен или шо е финтата ? оти и оваа може се брка во живо.

Некој шо прати тенис малце повеќе, шо турнир е овој шо губи Возначки не им е битен или шо е финтата ? оти и оваа може се брка во живо.
Па не е Мастерс.
Нормално дека сите турнири се битни, ама овој носи многу помалце поени од Мастерсите :)[DOUBLEPOST=1408558246][/DOUBLEPOST]
10513457_576853519087740_2103527670897536045_n.jpg

Коцкарски живот
:ROFLMAO:

Последно уредено:
Мислам дека е 250ка затоа Возниацки игра толку лабаво и си земам за право да кажам дека се чува за слемот. Ја имам H2 играно али џабе, оноа детиштено Коњух кај го пишав бе, прво 1 па мал ми беше 1.4 коеф па го препраив 2-0 и прв сет растур систем, 1-6.

Зенит како играат има да им дадат не уште еден уште два гола.

Коњух бе курво смрдлива гомнарска се да ти изнаебам, 3-0 во третиот сет имаше :mad::mad::mad:
Вчера онаа Викери, 4-2 4-6 у третиот сет. Ок е, може еднаш и на мене вака да ми свртат утакмица, нема да се бунам. Се да им ебам неписмено.

Зенит 1Х @ 4.33 :)
Уплати кај мене :vozbud: Неограничена исплата

Ова сега важи за тебе :D

Се шалам со среќа нека ти е ако мислиш ти така нека испадни 1х, јас и така не ја уплатив ме предомисливте вие, незнам само дали гледаше прво полувреме шо се дешаваше на утакмицата.

Каква глуперда испадна Јанг!:tapp::tapp: На меч топка прави дупла грешка.Од 6-4 во тајбрејк 6-8 изгуби.:facepalm: Имаше и 4-1 пред тоа.

Kолку им се утнати границите за корнери на bet365 во живо.
Колорадо - Галакси имаше граница од 10 корни на целиот меч, на полувреме има 9.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom