Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
тикет 1
AEL Limassol : Tottenham 2
Trabzonspor : FK Rostov T1 2+
Grasshoppers : Club Brugge 2+ 2/2
NK Split : Torino T2 2+

@9.8

тикет 2
Dinamo M. : Omonia Nicosia 1-1
Young Boys : Debreceni 1-1 3+
Panathinaikos : Midtjylland 1

@13,1

Овие русиве у 1 минута го примија како за добродојде

И мене ме надена Петковиќ за 4600..:mad:

Два пати сервираше курвата за меч,па и во тајбрејк од 3-6 до 6-6 и набрзина 6-8.:гомце:

Овие русиве у 1 минута го примија како за добродојде
А шо мислиш нема да ја вртат, ќе ја вртат бе.[DOUBLEPOST=1408636603][/DOUBLEPOST]Едит
Ја пуштив да ја гледам и ови малумните напаѓаат имаат шанси, така да незнам баш дали ќе ја вртат.

Последно уредено:
што е форава со Швеѓаниве што нема ниту еден гол?

За денеска
Сосиедад - Краснодар X @ 3.6 (бетсити)

Сосиедад е поквалитетен тим ама не е почната сезоната па незнам колку им е темпирана баш формата со пријателскиве, плус Вела најдобриот нивни играч и стрелец за првпат после долго се појавува во списокот за вечер сепак можно е да стартува од клупа (плус хендикеп за нив). Краснодар не се лош тим и мислам може да извадат позитивен резултат на натпреваров..

Цело Куманово денес ја играше Партизан х-1. Сега проверувам резултати, 2 автогола. :)

giphy.gif

f79adfde1a97646e23eedd020204e9160df9745ba79d1df08e14efa39e42615d.jpg

Да не потсеќам кој викаше дека се што е ептен паблик бет не излегува, вчера партизан беше секаде поставена секоја 2 страна ја објавуваше.

П.с Ако сакате може да ви кажам од вчера некоја утакмица точен резултат.

Лајпциг , Лупа Рома , Баерн - се најиграни денеска. Тоа дека кладилниц местат, го баталувам на страна. Коеф ми се undervalue со оглед на тоа дека Баерн има доста изостаноци, Лупа Рома не мора да победи туку и одговара и нерешено за да мине во следната фаза и Лајпциг уште не му верувам посебно не со 1.40 коеф слично ко првото коло со Ален.
Сите 3 ги скокам.
Би одиграл NG @ 1.95 кај Лупа Рома, Волфсбург дава гол @ 1.70 и Лајпциг NG @ 1.80

Неверувам Баерн да ја киксне прва утакмица, на страна тоа што имаат изостаноци пак имаат добар тим.

Абе ај, Лајпциг 1.40, немој да ме јебеш бре. Спонзор им бил Ред Бул, па големи ташаци, и на Реал спонзор им е Емирејтс па киксаат со 100 милионски појачувања во тимот. Не викам дека нема да тепаат али мене овој коефициент од 1.40 воопшто не ми се допаѓа и ќе ги прерипам.

На Баерн му фали пола тим, а Волфсбург е солидна екипа. Што знам, треба да тепаат, ипак им играат Милер, Лева, Геце и компанија, али мал коефициент има и за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom