Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kолку им се утнати границите за корнери на bet365 во живо.
Колорадо - Галакси имаше граница од 10 корни на целиот меч, на полувреме има 9.

Ептен е потценета МЛС лигата од кладилницивее - и ГГ3+ уште им држат 2.20/2.30 + а 85% од утакмиците се 5+ гола :D

Бреј која местенка си ја направија Галакси. Штета што не ставив повеќе пари.
Последен меч му било ова на Донован во МЛС лигата?Барем такаго разбрав коментаторот на крај.

Прелесно ми изгледаа головите на Галакси, плус Донован го пуштија практично преку цела одбрана да им даде гол.

Оргуте-Халмштад 1-2/2-1.
Од последни 4 меѓусебни дуели 3 се 2-1.Ама пошто фаворити се Халмштад логично би било да е 1-2.Во спортлајф е 20 коеф и за 1-2 и 2-1.

абе кај е дечкото со хокејот, гледам почиња нешто ЛШ во хокеј ..

абе кај е дечкото со хокејот, гледам почиња нешто ЛШ во хокеј ..
Мислам дека е баниран Мамба, се пцуеја тука со еден член пред некое време и летнаа и двајцата. :D

Lokeren-Hull 2
Sassuolo-Citadela 0-2 golovi
Elfsborg-Rio Ave 0-2 golovi
Lyon-Astra X

10608955_10203246561179200_324907739_n.jpg

Уште да бев јас.....истото ливче и вчера со сите 5 натпревари го изигра од нула до два гола.само битолчани знаат за кој се работи.

Вчера беше арно ќе видиме вечерва шо ќе напрајме

Halmstad 3+ 1.55
Hacken 2&T21.25
Rijeka 1 1.55
Totenhem 2 1.45
Dinamo Moskva 1 1.35
Young Boys 1 1.70

Ovie na 1000ce

Коњух бе курво смрдлива гомнарска се да ти изнаебам, 3-0 во третиот сет имаше :mad::mad::mad:
Вчера онаа Викери, 4-2 4-6 у третиот сет. Ок е, може еднаш и на мене вака да ми свртат утакмица, нема да се бунам. Се да им ебам неписмено.

A Петкович вчера ?
1:0 у сетови и 3:0 гејма у втор .. стигна до 5:3 у втор и загуби 1:2 на крај.

A Петкович вчера ?
1:0 у сетови и 3:0 гејма у втор .. стигна до 5:3 у втор и загуби 1:2 на крај.
Знам ја пратев заедно со брат ми пошо он само неа ја чекаше. Греота упм, завчера Реал му ги зема од џеб парите у 88ма, сеа оваа моронкава. Ова жениве се болест за кладење у било кој спорт, а и општо у животот. :D

Коњух бе курво смрдлива гомнарска се да ти изнаебам, 3-0 во третиот сет имаше :mad::mad::mad:
Вчера онаа Викери, 4-2 4-6 у третиот сет. Ок е, може еднаш и на мене вака да ми свртат утакмица, нема да се бунам. Се да им ебам неписмено.
прво ме начека Коњух па Петкович, а дента пред то Халеп
ВТА е зло! :D
ама сепак и денес играм на Стосур и Квитова :icon_lol:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom