dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.424
- Поени од реакции
- 85.395
Коцкарскиот еквивалент на "Не пијам повеќе"Јок не играм појќе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коцкарскиот еквивалент на "Не пијам повеќе"Јок не играм појќе
Коцкарскиот еквивалент на "Не пијам повеќе"
хахахахаха мислев на Робредо извини :-Dsi ja utnal nesto batka za raonic nz kaj go vide da igra denes
Поточно диеталниот еквивалент на "не јадам повеќе"Коцкарскиот еквивалент на "Не пијам повеќе"
Цц кај ти е Кјуел у приказнава,срам да ти еЗначи - ради кладилницава ја замразев Фудбал Менаџер (ЧемпионШип Менаџер а у) коа ќе ми текне Лидс какво екипиче беа, па + на Менаџер сум ги пичел со Кели, Видука, Смит, Фердинант, Робинсон, Харт итн итн и викам ај не ја пишуем Норвич т1, Лидс ќе ја пишам т1 - мора да тепаат
Ме отепаа за 4 бона хахах
Цц кај ти е Кјуел у приказнава,срам да ти е.
Акранес 7+ 8 коеф.
Да не го переше ливчевоГо забораив од нервозаи него и Роби Кин
![]()
Да не го переше ливчево
Ааа ново телефонче еве кој се има омрсено создравје да си го работишГо гужвав) Па ми текна дека си земав телефонче ново па да го истестирам
![]()
Ааа ново телефонче еве кој се има омрсено создравје да си го работиш
Комбиниран состав но само 4 младинци се земени. Така фжда ќе играат Најдоски, Љамчевски, Ацевски, Грозданоски, Адемовиќ итн. Во карантин се во Струга па сигурно нема да се заебаваат. Во бетсити сабајле 2ка беше 1.55 а сега 1.12. Влазними нема екипа и не ни тренираат бидејќи од тој регион Велешта се засили и не им вреди на другиве екипи да давват пари. Така да може и 0-10 да заврши лагано [emoji1]Има некој навивач на Вардар да каже со што тим планираат да играат за купов ??
Мене само ми мути вода шо ја има во Бетсити??Комбиниран состав но само 4 младинци се земени. Така фжда ќе играат Најдоски, Љамчевски, Ацевски, Грозданоски, Адемовиќ итн. Во карантин се во Струга па сигурно нема да се заебаваат. Во бетсити сабајле 2ка беше 1.55 а сега 1.12. Влазними нема екипа и не ни тренираат бидејќи од тој регион Велешта се засили и не им вреди на другиве екипи да давват пари. Така да може и 0-10 да заврши лагано [emoji1]