- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
Neznam do koga . Nemam zvoneto posle 4 saat . Zvoni ke videsДо кога работаат сумњам дека сеа работаат?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neznam do koga . Nemam zvoneto posle 4 saat . Zvoni ke videsДо кога работаат сумњам дека сеа работаат?
На 2.30 ја фатив, цело време водеа преку 10 разлика, поклон.Басконија - Валенсија 2
Не знам што те чуди кога 2 утакмици се играат во шпанскиов куп, секогаш се дешава ова кога играат во гости првата поголемите екипи.Билбао неможат оние шестолигашите да ги победат.. Па и уште 2 во 2 ја играм племето да му го изнаебам, ненормални работи ми се случуваат.
Фрлија 200+ м годинава а немаат резултати мора од некаде да почнат а мислам дека може на оваа утакмица да земат 3 бода . Овие Киево ми се најгадна екипа во сериа а .. ебати екипата со играчи по 35-38 години..
ја пишав ама ме падна фенер ја играв во живо т1+ и не знаеше таја и на крај и викам пиши ја цела плус и само таа ме падна...Незнам дали си ја одиграл, али ако не си другпат верувај си на интуицијата. Милан уште од понеделникот ми се врташе низ главата, 2.10 беше солиден коеф, ја споив со Академијата Пандев 1 со Шкендија али штета само на малку уплата го пуштив.
Океј е брат истото го имаш 2 поста погоре напишано, сфативме дека ради нејзе не си фатилја пишав ама ме падна фенер ја играв во живо т1+ и не знаеше таја и на крај и викам пиши ја цела плус и само таа ме падна...
Иначе, во која онлајн кладиона можеш да играш повеќе НБА играчи на еден талон?
Чист е Кикер денес, одличен играч е братот додека Рола е жива превара. Мене Кикер ми е мини Куевас, а и во страшна форма се наоѓа.Победа на Кикер против Рола 1.70 мислам добар коеф,а и Кикер го тепа минатата Рола 2-1 @Stefan-kobe ?