Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку и да се отепани сепак утре вреди да се изигра 2ка на милан ... лацио не би ја чепкал за 2ка заебана ми делува 3+ најдобро на неа . Беверен - Кортријк 3+ по традиција кај овие има голови . Академија Пандев - Шкендија 2 ме плаши коефициентот 1.85 за 2ка ама моментално се број еден екипа во Македонија па ќе ја изиграм .
Фрлија 200+ м годинава а немаат резултати мора од некаде да почнат а мислам дека може на оваа утакмица да земат 3 бода . Овие Киево ми се најгадна екипа во сериа а .. ебати екипата со играчи по 35-38 години..Незнам по која логика мислиш дека вреди да се изигра Милан на 2.10 кога Киево има само изгубено 2 пати сезонава и тоа од Јувентус и Лацио
Лацио би требало да победи им фалат доста играчи на Болоња во одбрана иако мислам нема вредност коефициентот
Фрлија 200+ м годинава а немаат резултати мора од некаде да почнат а мислам дека може на оваа утакмица да земат 3 бода . Овие Киево ми се најгадна екипа во сериа а .. ебати екипата со играчи по 35-38 години..
Кај пишува дека мора да почнат да победуваат? Нема никаква логика да играш на екипа која не знае каде тера во моментов, без никаков концепт во играта и изгледа тотално бледо и анемично на теренот. Не можат мртвине Џенова да ги тепаат, против Сампдорија и Лацио упатија 1 удар во рамките на противничките голмани, и тоа е токму оној за голот против Лацио, башка имаат проблеми со суспензии и отсуства кои ти ги пишаа погоре. Очаен тим е Милан моментално и ни 20 денари не би ставил на нив.Фрлија 200+ м годинава а немаат резултати мора од некаде да почнат а мислам дека може на оваа утакмица да земат 3 бода . Овие Киево ми се најгадна екипа во сериа а .. ебати екипата со играчи по 35-38 години..
Колку и да се отепани сепак утре вреди да се изигра 2ка на милан ... лацио не би ја чепкал за 2ка заебана ми делува 3+ најдобро на неа . Беверен - Кортријк 3+ по традиција кај овие има голови . Академија Пандев - Шкендија 2 ме плаши коефициентот 1.85 за 2ка ама моментално се број еден екипа во Македонија па ќе ја изиграм .
Чуда и магии за Фурние да даде 13, а Вучевич 16 во второ
Da. Pisi im odma na chat.Му се има десено на некој на мртвата 2Вин добитни тикети да му ги пише изгубени ???![]()
Javi se na brojot ke sredatМу се има десено на некој на мртвата 2Вин добитни тикети да му ги пише изгубени ???![]()
До кога работаат сумњам дека сеа работаат?Javi se na brojot ke sredat