Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Колку и да се отепани сепак утре вреди да се изигра 2ка на милан ... лацио не би ја чепкал за 2ка заебана ми делува 3+ најдобро на неа . Беверен - Кортријк 3+ по традиција кај овие има голови . Академија Пандев - Шкендија 2 ме плаши коефициентот 1.85 за 2ка ама моментално се број еден екипа во Македонија па ќе ја изиграм .

Незнам по која логика мислиш дека вреди да се изигра Милан на 2.10 кога Киево има само изгубено 2 пати сезонава и тоа од Јувентус и Лацио

Лацио би требало да победи им фалат доста играчи на Болоња во одбрана иако мислам нема вредност коефициентот

Незнам по која логика мислиш дека вреди да се изигра Милан на 2.10 кога Киево има само изгубено 2 пати сезонава и тоа од Јувентус и Лацио

Лацио би требало да победи им фалат доста играчи на Болоња во одбрана иако мислам нема вредност коефициентот
Фрлија 200+ м годинава а немаат резултати мора од некаде да почнат а мислам дека може на оваа утакмица да земат 3 бода . Овие Киево ми се најгадна екипа во сериа а .. ебати екипата со играчи по 35-38 години..

Фрлија 200+ м годинава а немаат резултати мора од некаде да почнат а мислам дека може на оваа утакмица да земат 3 бода . Овие Киево ми се најгадна екипа во сериа а .. ебати екипата со играчи по 35-38 години..

Остај ги прво нека почнат после ќе ги играме :D Милан ќе биде без Бонучи, Бонавентура и Конти а ако има некаква вистина во информацијава дека Сусо и Бонавентура кревале бунт поради Монтела ништо чудно и да изгубат за да лета од клупа после натпреваров..

Попрво Бамберг би ја пишал двојка на 4.2 со Уникаха отколку да ставам пари на Милан во моментов

Кај пишува дека мора да почнат да победуваат? Нема никаква логика да играш на екипа која не знае каде тера во моментов, без никаков концепт во играта и изгледа тотално бледо и анемично на теренот. Не можат мртвине Џенова да ги тепаат, против Сампдорија и Лацио упатија 1 удар во рамките на противничките голмани, и тоа е токму оној за голот против Лацио, башка имаат проблеми со суспензии и отсуства кои ти ги пишаа погоре. Очаен тим е Милан моментално и ни 20 денари не би ставил на нив.

Поарно изиграја Атлетико Билбао со оние аматерите 2 во 2 и 3+ 2.68 e коефициентот во Евротип отколку да се тресиш на Милан.....Билбао секогаш се амбициозни во купот и играат сериозно и би требало овие да ги добијат макар со измешан состав од резерви и младинци.

Сега најде Расел 4 тројки да дај а ко го пишав една нешутна минатата утакмица мрш гнидо американска ѓупска се ти ебам.

Колку и да се отепани сепак утре вреди да се изигра 2ка на милан ... лацио не би ја чепкал за 2ка заебана ми делува 3+ најдобро на неа . Беверен - Кортријк 3+ по традиција кај овие има голови . Академија Пандев - Шкендија 2 ме плаши коефициентот 1.85 за 2ка ама моментално се број еден екипа во Македонија па ќе ја изиграм .

Ако е заебана за 2ка,зошто би ја играп 3+?
Кој резултат го очекуваш?
Играј ја ГГ тогаш.

Чуда и магии за Фурние да даде 13, а Вучевич 16 во второ.

Чуда и магии за Фурние да даде 13, а Вучевич 16 во второ

Го играм Керол минус и реков 0 поена на полувреме убајна ко да го зареков 4 даде се му ебам.Ја имам Орландо победа ако нетепат ќе се фрлам или ќе викнам црнци да ме ебат оти сум најглуп еден пар немом да изберам се му ебам.![DOUBLEPOST=1508895280][/DOUBLEPOST]На 48 секунди ме паѓа Керол имаше 3 плус еден на утакмицата никогаш немал 3 плус еден ќе се фрлам од негде еј

Последно уредено:
Му се има десено на некој на мртвата 2Вин добитни тикети да му ги пише изгубени ???:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom