Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Какво говно е овој Чорич алал вера ...и он и татко му у гз да се ебат! 6-2 имаше у Тај и изгуби 8-10

Билбао неможат оние шестолигашите да ги победат:facepalm:.. Па и уште 2 во 2 ја играм племето да му го изнаебам, ненормални работи ми се случуваат.

Дубљевич глупаков за пет минути даде 7 коша,до крај на полувреме даде 9 без грешка шут,сега даде уште 2 и остана на 11 и си излезе гомнарот а го чекав уште него 12 граница за 8000

Како бе неписмени работат по кладилнициве .. играм тикет во живо Наполи на 1-0 2ка милан 2 Валенсија да тепа повеќе од 5 разлика , Бамберг да не изгуби повеќе од 7 и фенер ја пишам т1 80.5 во ама не знаеше како се пишува домаќинот плус во живо и и викам пушти ја цела плуска .. и само таа ме паѓа .. на друго ливче љапојне од тетово да му ебам мртвите тие ќе биле шампиони ќе играле европа..

Билбао неможат оние шестолигашите да ги победат:facepalm:.. Па и уште 2 во 2 ја играм племето да му го изнаебам, ненормални работи ми се случуваат.
Не знам што те чуди кога 2 утакмици се играат во шпанскиов куп, секогаш се дешава ова кога играат во гости првата поголемите екипи.
--------------------------------------------------------
Иначе, во која онлајн кладиона можеш да играш повеќе НБА играчи на еден талон?

Фрлија 200+ м годинава а немаат резултати мора од некаде да почнат а мислам дека може на оваа утакмица да земат 3 бода . Овие Киево ми се најгадна екипа во сериа а .. ебати екипата со играчи по 35-38 години..

Незнам дали си ја одиграл, али ако не си другпат верувај си на интуицијата. Милан уште од понеделникот ми се врташе низ главата, 2.10 беше солиден коеф, ја споив со Академијата Пандев 1 со Шкендија али штета само на малку уплата го пуштив. За Милан редно беше да торпедират некој, а Академијата имаше 15.000 евра премија за денешната утакмица.

Незнам дали си ја одиграл, али ако не си другпат верувај си на интуицијата. Милан уште од понеделникот ми се врташе низ главата, 2.10 беше солиден коеф, ја споив со Академијата Пандев 1 со Шкендија али штета само на малку уплата го пуштив.
ја пишав ама ме падна фенер ја играв во живо т1+ и не знаеше таја и на крај и викам пиши ја цела плус и само таа ме падна...

ја пишав ама ме падна фенер ја играв во живо т1+ и не знаеше таја и на крај и викам пиши ја цела плус и само таа ме падна...
Океј е брат истото го имаш 2 поста погоре напишано, сфативме дека ради нејзе не си фатил

Иначе, во која онлајн кладиона можеш да играш повеќе НБА играчи на еден талон?

betvictor замене ебачка кладилница пред 2 утакмици Вестбрук на 29.5 беше даен Вејд на 17.5 некогаш имат многу различни граници а имат и понуда од скокој и асистенции во прва прилика сега прам акаунт кај нив.

Утре ако му дадат на Фриц 5.5 хендикеп одма контра него, овој Гунесваран е доста талентиран играч, левак со ок серва и со одличен форхенд. Фриц е талент во пропаѓање, не знае кај тера последниве година и пол, а не пак 6 разлика да добива мечеви. Ако некој сака да ризикува нека го проба и двојка, ништо чудно да изгуби идиотот.

Победа на Кикер против Рола 1.70 мислам добар коеф,а и Кикер го тепа минатата Рола 2-1 @Stefan-kobe ?

Победа на Кикер против Рола 1.70 мислам добар коеф,а и Кикер го тепа минатата Рола 2-1 @Stefan-kobe ?
Чист е Кикер денес, одличен играч е братот додека Рола е жива превара. Мене Кикер ми е мини Куевас, а и во страшна форма се наоѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom