Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
:neetaka:
Лошо го користат Бомбач Словенците типот растураше во Сегед цела сезона им е можеби главен играч овде речиси и да неигра воопшто башка ова е и тактчка замена до некаде пошо на словенците им фалат шутери а мислам дека Цехте е шутер не ми текнува баш на играчов кој беше точно
mozno e ne sum go gledal vo seged , ama mn loso odigra epten ja usporuva igrata ne ja dodavata topkata brzo

Многу ме имат паѓано ПСЖ ова сезона, некако не ми се пишат

Шупчењето на не многу бистри ликови како тебе е хоби. Кога ќе се решиш за јажето, пиши ПП, ќе донирам некој денар. 4-5 метра јаже не може да биде многу скапо.
Браво за хобиво, како ти текнало само, капа доле. А и ништо помалку не може да се очекува од богот на коцката :LOL:

Ае Вечна ти Памија :popce:

1.78 трите натпревари да го клам и Јувентус? да крени малце.

8 бода и не се толку лесно достижни, а и Интер не екипа која знае да влезе во серија со победи. Башка пун курац екипи има пред Интер кои се доста добри тимови (Сампдорија, Фиорентина).
Сампорија бе, си ги гледал како играат некад искрено?

Интер денес мислам лесно ќе дојде до победа, бар мое мислење

mozno e ne sum go gledal vo seged , ama mn loso odigra epten ja usporuva igrata ne ja dodavata topkata brzo

он е плеј не е некој шутер и да игра лев бек, централен му е позиција а него го играа и лев бек затоа што им фалеше лев бек

Кире има граница 6.5 во Бет Сити и мислам сигурно оди +, Чупич го гледам во Моцарт 8.5 нели е некако многу за него ? :) Ме влечат некако овие двајца, само неможат двајцата да се врзат во иста кладилница, во Бет Сити може еден играч од утакмица, во Моцарт пак Кире има 8.5 и не ми е многу сигурно, иначе друго Парма 3+ за денеска и рома на кај x2 ме влече ама не ми е многу сигурна, за утре во Бет Сити видов две утакмици што ме заинтересираа ептен, Франција - Аргентина 2H(+8.5) 1.35 коеф. што мислам дека е многу солидно да се изигра и Чешка - Русија 1H(+4.5) 1.35 коеф. може и со +3.5 за поголем коефициент а обавезно ке ја пробам и чист кец на 2.80, Чешка со Јиха што ги гледав послендиве 2 утакмици се сосема друг тим, така да тоа е тоа и да не се заборават и ракометите за денеска што се Катар, Шпанија, Хрватска иако ќе бидат многу играни мислам дека секако влегуваат :)
Има и уште две исто за во Бет Сити што ми паднаа во око, Јуве 2H(+3.5) - 1.25 и Рома 2H(+1.5) исто 1.25, за уплата на поголеми суми може да помогнат.

Последно уредено:
Во спортлајф може да се врзуе играчи со други утакмици од понуда ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom