- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
mozno e ne sum go gledal vo seged , ama mn loso odigra epten ja usporuva igrata ne ja dodavata topkata brzo
Лошо го користат Бомбач Словенците типот растураше во Сегед цела сезона им е можеби главен играч овде речиси и да неигра воопшто башка ова е и тактчка замена до некаде пошо на словенците им фалат шутери а мислам дека Цехте е шутер не ми текнува баш на играчов кој беше точно

Ме влечат некако овие двајца, само неможат двајцата да се врзат во иста кладилница, во Бет Сити може еден играч од утакмица, во Моцарт пак Кире има 8.5 и не ми е многу сигурно, иначе друго Парма 3+ за денеска и рома на кај x2 ме влече ама не ми е многу сигурна, за утре во Бет Сити видов две утакмици што ме заинтересираа ептен, Франција - Аргентина 2H(+8.5) 1.35 коеф. што мислам дека е многу солидно да се изигра и Чешка - Русија 1H(+4.5) 1.35 коеф. може и со +3.5 за поголем коефициент а обавезно ке ја пробам и чист кец на 2.80, Чешка со Јиха што ги гледав послендиве 2 утакмици се сосема друг тим, така да тоа е тоа и да не се заборават и ракометите за денеска што се Катар, Шпанија, Хрватска иако ќе бидат многу играни мислам дека секако влегуваат