Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.rezultati.com/utakmica/tKyntvu6/#detalji за ова ти зборувам јас, не се разбирам многу али ова го сретнав со такви граници, после укопчав ти дека зборуваш за ова од Русија КХЛ исток-запад што играат :)
NHL all star е ова .. сепак мислам дека 21.5 е многу ..[DOUBLEPOST=1422182194][/DOUBLEPOST]Овај циганов Киргос пак се протна , епа следно коло против Мареј нема кај да бега .

Последно уредено:
http://www.rezultati.com/utakmica/tKyntvu6/#detalji за ова ти зборувам јас, не се разбирам многу али ова го сретнав со такви граници, после укопчав ти дека зборуваш за ова од Русија КХЛ исток-запад што играат :)
Да јас на нив мислев ова НХЛ непратам али тоа границите ги поставуваат врз база на претходните години шо излегле резултатите

NHL all star е ова .. сепак мислам дека 21.5 е многу ..[DOUBLEPOST=1422182194][/DOUBLEPOST]Овај циганов Киргос пак се протна , епа следно коло против Мареј нема кај да бега .

Лани 12-9, претходно 11-10, 12-11, 12-9, 8-7...немој да мислиш границата е туку така само

Лани 12-9, претходно 11-10, 12-11, 12-9, 8-7...немој да мислиш границата е туку така само
Знам за тоа ама сепак мислам дека нема над 21 да отиде ..и мислам дека тим Фолињо добива.

Катар
Хрватска
Шпанија
Вкупно 1.78
Што мислите да се оди со висок влог на ова?

bombac pojma nema mn e spor , kako sega najdea zamena bas protiv nas , ocekuvam mn tesna utakmica , ne se naivni slovencite , golmanot im e dobar , ke gi otepame so 1,2 razlika :oleee:
:neetaka:
Лошо го користат Бомбач Словенците типот растураше во Сегед цела сезона им е можеби главен играч овде речиси и да неигра воопшто башка ова е и тактчка замена до некаде пошо на словенците им фалат шутери а мислам дека Цехте е шутер не ми текнува баш на играчов кој беше точно

Meне ова ми е добар тип. Жил Милер да земе повеќе од 1,5 гема на свој сервис со 0 против Ѓоковиќ. Во три сета, барем 10 гема ќе има на свој сервис, ако има тај брејк и повеќе, а сервер е.
1,65 коефициент

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom