Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа си идам од школо и гледам пред врата оставиле
Тип.ком.мк
10 ден СМС
Испрати смс со содржина
Сингл, Сигурни, Тикет или Падовици
Размена на информации и дојави од повеќе земји во Европа.
:pos::pos::pos: :cuc:
Ма не им давам бе ни 10 денари :ROFLMAO:
Овој па со дојавите 300 коеф, 50 денари да ставиш тие ти се околу 13500 со одземен данок.

О иронијо, ја имам Цирих - Виљареал 1+прво 1+второ пред да ја ставам си викам ќе има голови на оваа, епа има ама сите у прво :D

Ги чекам пацерите Наполи за 2К ( интер ме намачија 0-2 гола од 51 беше 1-1) ... лошо што го нема гонзало и калехон у први 11 ќе биде тесно изгледа...

Не знам дали си забележал ама сите 3 натпревари досега Ст.Етјен ги одиграл 0-0 во ЛЕ. А и кога ќе видиш дека противник му е Интер се ќе ти стане јасно.

Ст.Етјен убаво си играше и имаше шанси да си излезе типот али јбг, тоа е тоа :D Овие другите би требало да излезат за 1000че ги пуштив :D

Ајде товарите ја оваа : Marco Belinelli (mild strain, right groin), Tim Duncan (rest), Manu Ginobili (rest), Patty Mills (right shoulder surgery) and Tiago Splitter (tightness, right calf) are listed as out for tonight's game at Houston.

Valensija i Zagreb gg3+ i te zaebuva totanham Bx u 90 sega ako izlezat Fejnord i i Legija pa da ti e**m baksuzot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom