Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Истооо браат исто.. само оваа ја чекам!!! Се друго ми испаѓа бе..[DOUBLEPOST=1415310412][/DOUBLEPOST]Леле овој Гомез несопосебн. Како бе од цел гол у голман шутнааа бе
Aбе не е тоа најтрагично. Си извадив 18 утакмици од овие денес, пишав 2 ливчиња, 15 испаднаа од тие 18 што ги извадив ама спортска нема да фатам. :facepalm: Како може да се фаќам се за тие што не треба не ми е јасно. :tapp:[DOUBLEPOST=1415310554][/DOUBLEPOST]ај 1-1 ај нека даваат уште еден одма да не им ебам матер!!!

Ебати тоа лигата на преваранти, волфсбург 0-0 полувреме 5-1 упм да се носат јас ја играм 1&4.5 -

Имаш 100-че кредит ако заврши Легија.... пиши ми број во ПП
их машко бре :D не сакам кредит, стави ми 5 евра на бет365 :icon_mrgr: отидов банкрот и онака цел ден Ве следам само тепам досада, пишав глупи ливчиња денес а знам оти немам среќа и к*р ке фатам:вонзем:
се шалам, со здравје да си ги трошиш колку и да се :)

Aбе не е тоа најтрагично. Си извадив 18 утакмици од овие денес, пишав 2 ливчиња, 15 испаднаа од тие 18 што ги извадив ама спортска нема да фатам. :facepalm: Како може да се фаќам се за тие што не треба не ми е јасно. :tapp:[DOUBLEPOST=1415310554][/DOUBLEPOST]ај 1-1 ај нека даваат уште еден одма да не им ебам матер!!!
:pos: Не ми се верува уште, 15 од 18 да погодиш и да не фатиш спортска од 2 ливчиња. :cuc:

Не бе не, само за да не фатам нема да ми даде све да им изанебам. Грциве никакви неможе да ги тепаат, еднаш им шутнаа во гол, гол им дадоа бе.
Другите утакмици што убаво си влегоа. Како бе на ваков ден да не фатам бе како! КОј ме проколнал бел ден да не види,

Ги фаќам Стеауа на крај за 570ден ко мала утеха за тоа што Наполи не ја фатив х-1 за 4000 :facepalm:
мораше ли бе у 47 мин да даде бе све да му аааааааааааааааааи

Овие копенхавн се такви инвалиди значи да неможат гол да даат а губат ко куртонссс.. иначе 2+ си испадна цела лига освен првата динамо..и дојдов до заклучок дека лига европа уствари ти е боље од лига шампиони (гледајки од нашиов занает :D).

Пробајте си ја утре на ситно Силкеборг 1-2 и така се отпишани веќе

Еј ќе кажам Макаби ќе тепа и тие ќе.изгубат од Цедевита страшно значи играјте контра на тоа што типувам пари да фатите

1395154_969885303026272_6730536613910901818_n.jpg

не е мое лифчево
а јас да ги пишев 2+, половината ке излезеа 0-0:facepalm:
како и да е , си имат среќа децата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom