Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
SE C510 :wink:

--- надополнето ---

би сакал да ми посочите телефон (ама со доказ), наполнет со све и свашта во него, кој е произведен од 2009 навака и батеријата му држи подолго од 2,5 до 3 дена при нормално користење (под нормално рачунак околу од 40 до 60 минути разговор на ден)

SE C510 барем кај мене е така 1 неделно го полнам ама ако разговарам сигурно ке нема да треае толку ама сепак до 3 дена ќе издржи сигурно :smir:

сони ериксон Ц510 му е производна линија од јануари 2009. тој е баш на граница со оваа граница што јас ја поставив. така да можно е. меѓутоа како што рече и самиот не разговараш па незнаеш и неможеш да ставиш репер. јас сум дневно во просек со околу 65 до 90 разговори со просечна минутажа од 3 по разговор. и со такво користење телефонот ми издржува 2,5 дена. а ако на пример дојде викенд и немам никакви разговори (т.е. оние неколку на ден со фамилија) ми држи 3 дена... значи не е нешто по различно. затоа и реков, дајте телефон кој може да држи 2 дена батеријата а е наполнет со се и свашта во него и ги користи апликациите вклучени.

сони ериксон Ц510 му е производна линија од јануари 2009. тој е баш на граница со оваа граница што јас ја поставив. така да можно е. меѓутоа како што рече и самиот не разговараш па незнаеш и неможеш да ставиш репер. јас сум дневно во просек со околу 65 до 90 разговори со просечна минутажа од 3 по разговор. и со такво користење телефонот ми издржува 2,5 дена. а ако на пример дојде викенд и немам никакви разговори (т.е. оние неколку на ден со фамилија) ми држи 3 дена... значи не е нешто по различно. затоа и реков, дајте телефон кој може да држи 2 дена батеријата а е наполнет со се и свашта во него и ги користи апликациите вклучени.
zimaj togas E52
6247-Original.jpg

On topic.. od deness go koristam lepotanovv:)

ехеее... е71 користам веке 9 месеци.... а за оној погоре, СЕ Ц510... топ телефонче... еден од омилените ми е...

п.с. CueBaLL со здравје да си го експлоатираш

денес си купив сони ериксон спиро , и се избедирав коа испопрочитав на интернет колку му се кочел софтверот

LG K500 многу тапа телефон... тачот умира се повеќе и повеќе... уште малце со шајка ќе мора да пишувам, не реагира....

LG K500 многу тапа телефон... тачот умира се повеќе и повеќе... уште малце со шајка ќе мора да пишувам, не реагира....

Кога ќе се одлучиш да го смениш тачот побарај ме по ПП ;)

Oд синоќа, HTC Wildfire. :)
Уште не знам што се знае телефонов, уште го чачкам...ама од тоа малку што го видов...фуче!
Ако некој знае добри игри и апликации кај може да најдам, добродјдени се насоки.:helou:

Сега исто како и пред 10 години НОКИА почнав со нокиа 32 00 во моментот имам нокиа 58 00

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom