Како си задоволен од телефонов? Сакав и јас да земам ваков, ама прочитав дека со нормално користење батеријата се троши за 2 дена...па се мислам сега...
Sony Ericsoon W995
би сакал да ми посочите телефон (ама со доказ), наполнет со све и свашта во него, кој е произведен од 2009 навака и батеријата му држи подолго од 2,5 до 3 дена при нормално користење (под нормално рачунак околу од 40 до 60 минути разговор на ден)Како си задоволен од телефонов? Сакав и јас да земам ваков, ама прочитав дека со нормално користење батеријата се троши за 2 дена...па се мислам сега...
ако е за мене одговорот, види молим те која година се тие модели?Nokia E61i & Nokia 6300
Не не, си пишав само пост на темата хехе Недоразбирањеова на мене ми одговори или по темата си пишуваше?
ако е за мене одговорот, види молим те која година се тие модели?
Нокиите што имаат (BP-4L) батерија од 1500 mAh траат, сигурно има и од другиве производители ама не ми текнуваби сакал да ми посочите телефон (ама со доказ), наполнет со све и свашта во него, кој е произведен од 2009 навака и батеријата му држи подолго од 2,5 до 3 дена при нормално користење (под нормално рачунак околу од 40 до 60 минути разговор на ден)