Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми е уште тиња. Ваљда оти немам отидено да платам. Кога ке платам, дур се вратам дома, интернтот веќе пичи со 500. Маме им ебам, кога ке се одвикнат од ова....

хахахахахахахахахаха

Иначе сеа се рачуна ВКУПНИОТ сообраќај, значи download/upload, а и уште ги немаат опраено пакетите како што треба....

И како бе незнаел дека имаат нови пакети? :pos2::pos2::pos2:
абе, нели се рачунаше САМО даунлоудот? 6 гига даунлоуд, а не сосе аплоудот?
или нешто не сум укапирал од пишаното погоре :pos:

абе, нели се рачунаше САМО даунлоудот? 6 гига даунлоуд, а не сосе аплоудот?
или нешто не сум укапирал од пишаното погоре :pos:

Зависи кој пакет, ако е пакетот без доплаќање за него важи 6 гига download + upload.

За пакетот со доплаќање имаш 6 гига само download и 4 мегабитна конекција до 50 гига download + upload.

Од 50-100 гига download + upload брзината ја намалуваат на 2 мегабита, а од 100 гига download + upload натаму имаш 1 мегабит.

Зависи кој пакет, ако е пакетот без доплаќање за него важи 6 гига download + upload.

За пакетот со доплаќање имаш 6 гига само download и 4 мегабитна конекција до 50 гига download + upload.

Од 50-100 гига download + upload брзината ја намалуваат на 2 мегабита, а од 100 гига download + upload натаму имаш 1 мегабит.
значи јас сум болдираниот. односно
НАПОМЕНА: Сите физички лица доколку не поднесат барање за промена на пакетот 500ден. фиксна претплата, од 01.06.2008 продолжуваат со пакетот 500ден.+доплата
јас не поднесов барање, значи сум 500 со доплата и ми се рачуна само даунлоудот до 6 гига =)) јупиии.

Кој пакет е овој и дали е од Телекабел? Најјакиот е 6 Mbps бизнис пакет, али ова е над 8 бре :) со многу тапа upload :):):)
Не верувам дека е некаков пакет, се случуваат такви испади некогаш, ми се случи и мене една вечер, симнував со 1 MB/s

Не верувам дека е некаков пакет, се случуваат такви испади некогаш, ми се случи и мене една вечер, симнував со 1 MB/s

Нека продолжат почесто и подолго со испадите...

Ме интересира нешто. Дали е стабилен интернетот во Скопје ? Констатна брзина, пинг итн.

Кај мене да, веќе подолго време.. има такви што се жалат од секоја категорија. Зависи на кој nod (јазол?) си поврзан..

:@ кој курац му е?!

зашо иам толку пинговача? ебате, ништо не ми се симиња од торенти, нит преку limeware, нит bearshare, emule... ништо не ми функционира :@:@

еве и со белград

Телеком има проблем цел ден денеска ... Тони може да ти каже што пингови гледаше он ...

абе, не ми е вака денес само... почесто од први наваму. ај ваљда ќе се среди.

Јас од септември па навака неможам да играм онлајн игри ради тој ебан пинг. Само не избегав зашто нема подобра понуда од ТК моментално, ама од август-септември коа ке се потсредат T-Home ке се префрлам кај нив.

Кај мене на ТК си е Топ..Само на почеток на месецов имаше некои проблеми ама сеа нема гајле..

Еве тест од пред 1 мин..
285557414.png

Не е лошо а? ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom