Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фуче кај мене....Конечно за Телекабел може да се каже дека е стабилен и брз интернет !

Дали некој друг од телекабел има проблеми со отварање на kajgana.com? Форумот работи одлично.

Jas imam od KabelTel 4Mbita i mnogu sum zadovolen od 300-400Kb/s imam DL.

За кајгана.ком излезе дека администрацијата работи нешто.

Да, ама зошто ме намалија на 2 мегабита после само 9 гига, кога во проверка на сообраќај уредно си стои дека имам 6GB сообраќај вклучени во цената (значи сум префрлен на новите пакети)? Се надевам работат денес, да им се јавам попосле..

Да, ама зошто ме намалија на 2 мегабита после само 9 гига, кога во проверка на сообраќај уредно си стои дека имам 6GB сообраќај вклучени во цената (значи сум префрлен на новите пакети)? Се надевам работат денес, да им се јавам попосле..

Нормално дека треба да се јавиш..

Џабе се јавив, само потрошив 2 денари.. тој таму не ни знаел дека има нови пакети..

Џабе се јавив, само потрошив 2 денари.. тој таму не ни знаел дека има нови пакети..

хахахахахахахахахаха

Иначе сеа се рачуна ВКУПНИОТ сообраќај, значи download/upload, а и уште ги немаат опраено пакетите како што треба....

И како бе незнаел дека имаат нови пакети? :pos2::pos2::pos2:

хахахахахахахахахаха

Иначе сеа се рачуна ВКУПНИОТ сообраќај, значи download/upload, а и уште ги немаат опраено пакетите како што треба....

И како бе незнаел дека имаат нови пакети? :pos2::pos2::pos2:

Сериозно, не знаеше да ми каже како им се сега брзините/лимитите.. трагедија. И денес место да се утепам од симнување 720p филмови, симнав само 2.. ај, утре пак ќе им се јавам, веројатно ќе ми дигне некој што уствари работи таму.

Јас до сеа имам напраено 10 GB download (17 GB download + upload) и интернетов ми лета, без престан брзината ми е над 500 KB/s. Од која било страна, се што симнувам преку директен линк ми иде над 500 KB/s. Торрентот кога-како али над 100 KB/s иде тој стандард...

Исто.. ми го средија проблемот вчера сабајле, па до сега е супер.

Soobrakaj Download + Upload: 18.701,51 MB, само од торенти :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom