Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе, нели се рачунаше САМО даунлоудот? 6 гига даунлоуд, а не сосе аплоудот?хахахахахахахахахаха
Иначе сеа се рачуна ВКУПНИОТ сообраќај, значи download/upload, а и уште ги немаат опраено пакетите како што треба....
И како бе незнаел дека имаат нови пакети? :pos2::pos2::pos2:
абе, нели се рачунаше САМО даунлоудот? 6 гига даунлоуд, а не сосе аплоудот?
или нешто не сум укапирал од пишаното погоре![]()
значи јас сум болдираниот. односноЗависи кој пакет, ако е пакетот без доплаќање за него важи 6 гига download + upload.
За пакетот со доплаќање имаш 6 гига само download и 4 мегабитна конекција до 50 гига download + upload.
Од 50-100 гига download + upload брзината ја намалуваат на 2 мегабита, а од 100 гига download + upload натаму имаш 1 мегабит.
јас не поднесов барање, значи сум 500 со доплата и ми се рачуна само даунлоудот до 6 гига =)) јупиии.НАПОМЕНА: Сите физички лица доколку не поднесат барање за промена на пакетот 500ден. фиксна претплата, од 01.06.2008 продолжуваат со пакетот 500ден.+доплата
Не верувам дека е некаков пакет, се случуваат такви испади некогаш, ми се случи и мене една вечер, симнував со 1 MB/sКој пакет е овој и дали е од Телекабел? Најјакиот е 6 Mbps бизнис пакет, али ова е над 8 бресо многу тапа upload
![]()
Не верувам дека е некаков пакет, се случуваат такви испади некогаш, ми се случи и мене една вечер, симнував со 1 MB/s