Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не да корне него незнам !!!!!!!!!!!

Растура :))))

Ова е одговор излеа не тие 10 мегабита од ОН НЕТ што треба да ги понудат некад....
286619725.png

Иначе дефинитно не е грешка ..Кога се работи за грешка во МКД увек нешто ти зимаат ,во случајов ти намалуваат а не да иде колку повеќе симнуваш толку поголема брзина :pos2:..

Само ја покажуваат мокноста дека и они можат да пуштат 10 мегабитен интернет..

Еве ја да кажам само вака нека остане нема да барам повеќе (наредниве 6-8 месеци :) ) иако овие година ипол како што сум на телекабел барем кај мене(Ново Лисиче) немало никакви проблеми и увек сум имал нет побрз од сите останати..

Вас модемите ви се на 8 подесени, кај мене уште е 6ка.. ама ве јадам во поглед на латенција - 20ms до Будимпешта, 40ms до Франкфурт.. ко во маало да ми се :)

286848737.png

286848884.png

Вас модемите ви се на 8 подесени, кај мене уште е 6ка.. ама ве јадам во поглед на латенција - 20ms до Будимпешта, 40ms до Франкфурт.. ко во маало да ми се :)

286848737.png

286848884.png

Па и 6 не е лошо ..:)) сеа за сеа..

BrzinaTK-1.jpg

:nesvest::nesvest::nesvest:

Ајде, од денес (барем на мене) ми почна да ми симнува со 800-810 KB/s :)
Незнам што им стана на овие од телекабел, али ако :)

Убаво за вас... :D
Мене сега малце ми се и 4 мега бита... :\

А браво, ти пуштиле 6 мегабита :), најверојатно ќе прават промени во брзините кај сите.

Кај cabeltel од идниов месец (01.07) пуштаат пакети со 10 Mbps брзина, што значи дека кај и да е, и Телекабел ќе турат некои нови пакети :)

конечно се опорави малце...
едит-ама пак е ТИЊА! кој курац му е?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom