Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А како да не се надмине.. 6 гига се ништо :)
Во март без многу напор потрошив 112GB..

Слабо :)

untitled194.png

Што сакав да прашам... како ја кратат сега брзината и која е најниската брзина?

До 3Гб брзината е 4мбпс
од 3 до 6гб е 2мбпс
од 6гб нагоре до фајрон ти е 1мбпс.
Мислам вака беше.

До 3Гб брзината е 4мбпс
од 3 до 6гб е 2мбпс
од 6гб нагоре до фајрон ти е 1мбпс.
Мислам вака беше.
Не е така

до 6гб е 4мбпс
од 6 до 10гб е 2мбпс
над 10гб е 1мбпс

ова според нив, а колку е така тоа е друга приказна.

За некое чудо, месецов се точни до мегабајт.. =/

дали ви паѓаше нетот денеска? или ок ви беше се? мене често ми паѓаше :@

Ок ми беше мене денес. И латенција на б.нет и се. Мислам за вечерва иначе излезен бев имав обврски. Сестра ми не се пожали.

Го заебава некој нетот од телекабел моментално? Само форумов ми се отвара, ништо друго, или е кај телекабел нешто или сум фатил некој вирус или сл.?

Го заебава некој нетот од телекабел моментално? Само форумов ми се отвара, ништо друго, или е кај телекабел нешто или сум фатил некој вирус или сл.?

А да си провериш секогаш пред да постираш и да писуваш на форумот само кога ќе имаш нешто сигурно како информација или навистина некој проблем, а не за секоја глупост прво пишеш тука па после проверуваш.:nenene:

А да си провериш секогаш пред да постираш и да писуваш на форумот само кога ќе имаш нешто сигурно како информација или навистина некој проблем, а не за секоја глупост прво пишеш тука па после проверуваш.:nenene:

Добро пеер, ако работиш во телекабел треба да се клањаме сега. :tapp: Напрајте нешто за кои ќе бидат задоволни корисниците, а не да мрчите по форуми.
Ако имам проблеми никој не ми забранува кај да си ги изнесам проблемите.

мене ме јебе 2 дена. и нормално, кога им ѕвонам или никој не крева или е зафатено =)

Добро пеер, ако работиш во телекабел треба да се клањаме сега. :tapp: Напрајте нешто за кои ќе бидат задоволни корисниците, а не да мрчите по форуми.
Ако имам проблеми никој не ми забранува кај да си ги изнесам проблемите.

хахаха ок man шом земам плата од телекабел одма те частам, :pos2: само според твојата логика пола од форумџиите треба да се вработени во телекабел . ама нема врска изивини ако те навредив некако.:smir:

Сакам некој од Бидиков, П.Овердрајв, Acid, kpbKENGUR да ми пише кој од телекабел или кејблтел е подобар, бидејки во ск сум на адсл.

PS: пишете ми на pvt за да не ви стават и на вас етикета вработени во телекабел, а според тоа колку сте запознаени со темата, може ќе ве направат и технички директори :pos2:

хахаха ок man шом земам плата од телекабел одма те частам, :pos2: само според твојата логика пола од форумџиите треба да се вработени во телекабел . ама нема врска изивини ако те навредив некако.:smir:

Сакам некој од Бидиков, П.Овердрајв, Acid, kpbKENGUR да ми пише кој од телекабел или кејблтел е подобар, бидејки во ск сум на адсл.

PS: пишете ми на pvt за да не ви стават и на вас етикета вработени во телекабел, а според тоа колку сте запознаени со темата, може ќе ве направат и технички директори :pos2:

Помислив дека си вработен во телекабел, зашто како гром од ведро небо се појави со првото мислење да ме кудиш како ја сум ги напаѓал телекабел неосновано. Ај нема врска. :toe:

Ама за тоа кој е подобар тешко дека постои вистински одговор. Некои се жалат и на едните и на другите, некои ги фалат и едните и другите.
Ама по се изгледа зависи од местото каде живееш и како ќе ти се погоди. (или ако имаш некои врски тоа пожелно :icon_mrgr)

До кај е работава со Телекабел и нивниот лимит мислам дали над 100ГБ останувап на 1Мбит или идеш уште доле.

Бидиков, П.Овердрајв,Sephiroth ајде кажувајте....................

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom