Како возвраќате на лошите работи?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
зависи колку лошо ќе ми направи некој . а за враќање враќам не трпам

Во зависност од тоа кој? колку? како? зошто? и слични прашални зборчиња.
Не сум одмаздољубива,може само малце брза на јазик па истресувам повеќе од колку што е потребно понекогаш.Доколку блиска особа ми направила нешто лошо намерно и свесно реагирам со јасно и очигледно разочарување и дистанца кон таа личност.Нема потреба од играње криенка и слични детски игри.Јасно ставам до знаење дека не е во ред тоа што е направено и дека не ми е сеедно.

Со добро сигурно не... :pos2:

Али не сум ни некоја одмаздољубива... :smir:

Секогаш кога некој ми прави лоши работи ми иди на ум една работа : јас не дојдов на овој свет за луѓето да ме газат.Некогаш кога некој ми прави некои срања едноставно сум зачудена од тоа затоа што си мислам дека ако јас сум добра со нив нема ништо да ми направат.Е па ете едноставно некои луѓе сакаат да го зезнуваат животот на некој друг и никогаш не се сити од тоа,си мислат дека нив никој не им треба на овој свет но идат времиња кога баш тие на кои им наштетиле да им притребаат,да им притреба услуга и голема помош од нив..да паднат во нивни раце.Порано не враќав-верував во тоа дека има некој кој не гледа сите одгоре и си ја спроведува правдата..и многу пати ја спроведил верувајте..али јас не можам да седам со скрстени раце секогаш... има работи за кои некои луѓе на кои дебело сум му наплатила за штетата и за непроспаните ноќи но има луѓе кои допрва треба да платат.Не се опседнувам со таа одмазда..си го живеам својот живот,едноставно таа ќе дојде,ќе дојдат моите пет минути..ако не дојдат јас ќе направам да дојдат...а тогаш ќе ги згазам!

Кога ке дојде вистинкси момент тогаш му враќам...( на лошо се разбира ).

некогаш на лоите работи сум рамнодушна како да сум ги очекувала и тогаш сум некако поспремна и полесно се справуам некако посмирено, но некогаш кога ме изненадуваат не знам како да возвратам ме фаќаат у небрано и реагирам на најлош начин ме вадат од такт!

Зависи кога,како!Ама најчесто враќам со лошо зошто се водам по тоа `кој како со мене ,така и јас со него`.Само кога ќе осетам дека тоа е не намерно направено ,правам отстапка и преќутувам или само разговарам околу тоа!:pipi:

Да сум бил во ситуација да ме повредат само во знак на љубов сум молчел и сум подголтнувал но затоа сето собирано излезе на површина :jaj:

било поминало али имам една лоша мана нема да вратам ама мн думам па кога викаме ке дојдат и твои пет минути пепел ке го направам човек...:nerv:

Зависи од стварта.. Ако е нешто мн. лошо тогаш го паметам и враќам дупло. А ако е некоја ситна работа едноставно не се замарам и таа личност повеќе не ја сметам за жива. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom