Како возвраќате на лошите работи?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Велат одмаздата е слатка:)па и така е...вракам секогаш,не дозволувам некој да се однесува со мене како да сум партал најден на патот.Но кога вратам е јакото,подоцна тие личности за мене повеке не постојат.Не вракам веднаш,прво ја анализирам ситуацијата а потоа напагам:)

Зо дупло поголема мера...нема тука трте мрте бре а се фатеш со мене го глеаш господ :vozbud:
Извини Господине непознат члену...грешиш ептен

Не враќам,всушност заборавм...јас сум убеден дека ќе дојди денот кога ке треба да ми се извини!!

Во последно време враќам со иста мера,ич не ме гајле.
Еднаш си кажав-нема да дозволам никој да ме повреди или понижи,никогаш.
А кај мене кажаното е кажано,нема враќање.

имам специвична тактика,покрај што лошкото ќе биде изрезилен пред сите како покакан во гаќи:pos2: или поточно експоузд на крајот секогаш наведнуваат глава кога минат покрај мене.

Таа тактика не е за откривање-не читам документи за Хаг..:baeh:

На лошите работи вракам 10 х Лошо.

Revenge is a dish best served cold!

Why would you cut his heart out with a spoon cousin?
- 'cause it hurts more fool!

Best revenge is by forcibly removing someones sanity with a cotton ball.

Нерисјански ви е бе лујџе да враќате!

Шо бидна со она: на шамар заврти и другио образ??
Или сите се изјудеизирафте со око за око, заб на заболекар, а?

Барам некоја причина да простам или да го оправдам ако ја нема едноставно само игнорирам

Не враќам ама итиот/а множам со нула...

За вакви работи знам да бидам бајаги смотана. Ќе направи некој нешто ептен расипано, ќе се налутам, ќе си речам ќе вратам ама после па жал ми паѓа и не враќам. Си викам ако другите се гомна, не морам и јас да бидам:smir::smir::smir:

сакам да му плеснам влице..мислам да му кажам што направил и да се кае.сметам дека полоша казна ос совеста нема.:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom