Како возвраќате на лошите работи?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да возвраќам со ништо... Не сум тој тип... Но кругот се врти... :helou:

Двојно построго се дури не ми се извинат правам се што е потребно, поготово доколку некој ми згреши јавно или ме навреди пред луѓе... И секогаш има ефект, не дозволувајте никој да се заебава со вас. Да, кругот се врти но не вреди да чекаме да се заврти... можеме да го свртиме веднаш...

Ignoriram a i ne mi se slucilo nesto nekoj tolku loso da mi napravi za da mislam dali so loso da vratam:toe:

биди добар со мене ке ти ја возврадам добрината дупли
биди лош со мене ке ти возвратам 10 пати полошо...

Pa ima lugje sto se zamaraat a ima i takvi sto ne se zamaraat.. jas sum od tie sto se zamaraat..:D.. kako sto rece aleksandar ako mi napravis dobro ke ti vratam so ista mera a vo nekoi slucaevi duri i poke.. no ako mi napravis loso poarno e da begas i da se kries.... ne znam zosto i kako ali sum golemo zlopamtilo...:D PREMNOGU mrazam koga nekoj nesto ke mi zgresi pa duri i najmala sitnica... i sekogas se drzam za ona poznatoto... pamti pa vrati... a vo vrakanje sum mnogu zaeban...ako treba i 5 godini ke trpam i ke pamtam ama ko ke vratam... vrateno za na vek....:D ali problem mi e sto go pravam istoto so site so bliski so rodnini so nepoznati... :( i mnogu pati za obicna sitnica zenskata ili tatko mi, majka mi si go imat krkano...:(

По едно мое правило:Fight fire with fire,или на лошото со лошо,на доброто со добро :)

Треба само едно ignore на лошите работи, без многу замарање и објаснување и враќање.
Сеуште не сум научила како да го употребувам тоа ignore, но сум во процес на учење, ваљда во брзо време ќе го совладам :)
А расправање, корнење коси, акции од типот на payback time и слични замарања се само трошење на нашето скапоцено време.

ama Kajsichka jas mislis ne znam deka mi e troshenje vreme? ama ete premnogu mrazam koga nekoj neshto ke mi zgreshi i drug nacin osven toj nemam, i nema n ida imam...a za to ignore na losite raboti treba da imas smirena rekcija , i cvrst karakter...za karakter imam, ali za smirena reakcija... ne.. izbuvliv sum kako vulkan i to ODMA...:(

ama Kajsichka jas mislis ne znam deka mi e troshenje vreme? ama ete premnogu mrazam koga nekoj neshto ke mi zgreshi i drug nacin osven toj nemam, i nema n ida imam...a za to ignore na losite raboti treba da imas smirena rekcija , i cvrst karakter...za karakter imam, ali za smirena reakcija... ne.. izbuvliv sum kako vulkan i to ODMA...:(
Да де, те разбирам, и јас сум таква, само кажував каков треба човек да биде во тие моменти и дека се стремам самата кон тоа.
Лошите работи си се такви, постојат како такви, и нервозите нема нив да ги направат добри.

Oko за око, канта за ѓубре!
Зависи, најчесто на лошо со лошо.Во злопамтило стил - некогаш и негде :sneaky:
Ама постојат една поинтересна група луѓе, ептен им е егото на максимум ако успеат со нивна глупа/лоша реакција да предизвикат кај тебе уште појака контра реакција.Тие ќе се изедат живи ако ги искулираш.​

Со многу полошо, заебан карактер сум искрено.Но како шо можам и добро да му направам на некого, никој друг не можи ни тој што му е родител

Ako nekoj e iskren i dobar so mene, moze i da mu pomognam, dokolku zapadne vo nekoja nevolja/problem !!!
No ako nekoj me zaebe, najiskreno bi go zdrobil, ama JBG zakonot ne go dozvoluva toa, no kje mu vratam na ist nacin, ko i on na mene sto mi napravil ........... ali kje mu pamtam, zlopamtilo sum i nema kaj mene trte-mrte ............. siznuvam ponekad t.e. borderliner sum po priroda ......... ahha ........
vozbud.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom