Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Imam edna posebna taktika ...Malku e zeznata ama e zakon :)...Izvini devojko da ne znaesh kolku e satot i ona ne ochekuva nisho drugo i mi kazuva primer 1 i 15 ... I jas : Epa vreme e da se zapoznaeme :pos2::pos2:...I normalno taa e shokirana a jas koga vidam nekoja takva iam isnpiracija do 101 :pos2::pos2::pos2:

Imam edna posebna taktika ...Malku e zeznata ama e zakon :)...Izvini devojko da ne znaesh kolku e satot i ona ne ochekuva nisho drugo i mi kazuva primer 1 i 15 ... I jas : Epa vreme e da se zapoznaeme :pos2::pos2:...I normalno taa e shokirana a jas koga vidam nekoja takva iam isnpiracija do 101 :pos2::pos2::pos2:

:zver:

Е ова е веќе нешто поразлично, оригинално.:smir:

:vozbud:ЗАКОН ти е ова...многу оригинално...вреди да се проба.

Иначе една интересна случка шо му се деси на еден другар: Човеков веке извесно време се спремаше да и се пушти на едно девојче(а не се знаеја), и седиме така јас и тој в чаршија и девојкава поминвит(со уште 2-3 други) и овај ме грабат и викат ајде сега морам да ја запознам сега или никад, и јас културно онака идам со него колку да не е сам. И овој целиот возбуден сметајки дека обавезно ке се запознае и вика ‘‘Извини, ми се свигаш, можи да се запознаеме‘‘ и оваа ‘‘НЕ‘‘ сврти глава и замина.
После едно месец дена се смеевме на ова. Иначе можда и другаров не пристапи најдобро, ама таа поглупа не можеше да испаднит.:tapp::tapp:

Иначе можда и другаров не пристапи најдобро, ама таа поглупа не можеше да испаднит.:tapp::tapp:

Зошто глупа?Затоа што несакала да се запознае со некој што и скокнал од небо на сред улица?
Не можда другаров твој не и пристапил најдобро,туку и пристапил очајно!

уше иде темава ?
u bugaria bev edno 3 meseca u sofia...tamu ti priogja cura otvoreno i maximalno :) ama ete morav da se vratam u sk :) tinja tinja ...za razlika od tamu :)

Никогаш намерно не сум се запознал со девојче.Не дека не сум сакал,ама премногу ми било срам,и не сум пробал.Некако ми е премногу вештачки да и се стаам на некоја...Секогаш кога сум се запознал со девојче,тоа било некако успат.Мислам дека ми е најубаво така,најспонтано,бидејки акцентот не ставен на "запознавањето",нема правила,нема притисок...опуштено е.
Али имав и ја еден другар шо немаше срам од такви работи.Тоа и беше проблемот,комплетната инсуфициенција од срам и свесност дека некои реченици е подобро да се избегнат во даден момент.
И иде на девојка,и бара упаљач да запали цигар,и седнуе до неа, почнуе да зборуе глупости и после некое време девојкава вади цигар и он одма и вади упаљач да и запали.Ебати глуп.

Најотворено пристапувам и кажувам дека сакам да се запознаеме или почнувам некој муабет општ да правам.Без разлика дали е машко или женско.

Jas lani vo Grcija zapoznav edna srbinka na plaza. Onaka ja gleam 2 dena po red (inace preubava bese) i si vikam so bide neka bide! I ona si sedi taka pokraj voda i jas i prijdov i i vikam zdravo, jas sum |||FantoM|||, ona mi kazuva ime i taka posle si prodolzivme so muabet...i pristapiv bez nekoi glupi "fraerski" frazi...iii...da...biten moment: imav 15 godini! Hahaha

- Кај си мури ?
- Сакаш да ме запознаеш ?
- Yo , what's up , bitch !
- Ти се свиѓа мојот .. атрибут ?
- Имаш запалка - На ти . - Фала , али не пушам , иначе убава запалка .
- Ми се допаѓаат твоите гради .
-Ти се пие нешто , ма ?
- Сакаш да се запознаеме ?
- Еј извини , “ненамерно“ те нагазнав на прстите
- Здраво ..
- Како си ..?
- асл плс

анд мени море, али ме мрзи сега ...

Јас не приоѓам да се запознаам. Ептен ми е срам и знам дека ќе се збунам нешто, такашто не се осудувам прва да пријдам да се запознаам.
А кога ќе дојде некој да се запознае, пружам рака, викам: Здраво, јас сум ______, се насмевнувам, викам мило ми е и така.:pipi:

Јас прва не приоѓам да се запознаам.Ептен ми е срам и знам дека ќе се збунам нешто,така што не се осудувам прва да пријдам да се запознаам.
А кога ќе дојде некој да се запознае,пружам рака,викам: Здраво,јас сум _____,се насмевнувам,викам мило ми е и така.:pipi:

И му ја посветуваш Gay Gay Gay и играш со него после.:helou:

Јас прва не приоѓам да се запознаам.Ептен ми е срам и знам дека ќе се збунам нешто,така што не се осудувам прва да пријдам да се запознаам.
А кога ќе дојде некој да се запознае,пружам рака,викам: Здраво,јас сум ____,се насмевнувам,викам мило ми е и така.:pipi:
Хехе значи секогаш било вака :) затоа ја гледам на собиранка пишман аџија.. дали да дојде или не...или па да дојде ииии си седна накарши...

Назад на темата... одам и се запознавам, и во зависност од момент место и нешто екстра муабет, неможам да кажам дека сум баш срамежлив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom