Imam edna posebna taktika ...Malku e zeznata ama e zakon ...Izvini devojko da ne znaesh kolku e satot i ona ne ochekuva nisho drugo i mi kazuva primer 1 i 15 ... I jas : Epa vreme e da se zapoznaeme :pos2::pos2:...I normalno taa e shokirana a jas koga vidam nekoja takva iam isnpiracija do 101 :pos2::pos2::pos2:
ЗАКОН ти е ова...многу оригинално...вреди да се проба.Imam edna posebna taktika ...Malku e zeznata ama e zakon ...Izvini devojko da ne znaesh kolku e satot i ona ne ochekuva nisho drugo i mi kazuva primer 1 i 15 ... I jas : Epa vreme e da se zapoznaeme :pos2::pos2:...I normalno taa e shokirana a jas koga vidam nekoja takva iam isnpiracija do 101 :pos2::pos2::pos2:
Зошто глупа?Затоа што несакала да се запознае со некој што и скокнал од небо на сред улица?Иначе можда и другаров не пристапи најдобро, ама таа поглупа не можеше да испаднит.
И му ја посветуваш Gay Gay Gay и играш со него после.:helou:Јас прва не приоѓам да се запознаам.Ептен ми е срам и знам дека ќе се збунам нешто,така што не се осудувам прва да пријдам да се запознаам.
А кога ќе дојде некој да се запознае,пружам рака,викам: Здраво,јас сум _____,се насмевнувам,викам мило ми е и така.
Хехе значи секогаш било вака затоа ја гледам на собиранка пишман аџија.. дали да дојде или не...или па да дојде ииии си седна накарши...Јас прва не приоѓам да се запознаам.Ептен ми е срам и знам дека ќе се збунам нешто,така што не се осудувам прва да пријдам да се запознаам.
А кога ќе дојде некој да се запознае,пружам рака,викам: Здраво,јас сум ____,се насмевнувам,викам мило ми е и така.