Orkad
The Master
спонтан муабет па запознавање
ама со имиња памтење многу слабо стојам(memory full)
ама со имиња памтење многу слабо стојам(memory full)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imam edna posebna taktika ...Malku e zeznata ama e zakon...Izvini devojko da ne znaesh kolku e satot i ona ne ochekuva nisho drugo i mi kazuva primer 1 i 15 ... I jas : Epa vreme e da se zapoznaeme :pos2::pos2:...I normalno taa e shokirana a jas koga vidam nekoja takva iam isnpiracija do 101 :pos2::pos2::pos2:
Imam edna posebna taktika ...Malku e zeznata ama e zakon...Izvini devojko da ne znaesh kolku e satot i ona ne ochekuva nisho drugo i mi kazuva primer 1 i 15 ... I jas : Epa vreme e da se zapoznaeme :pos2::pos2:...I normalno taa e shokirana a jas koga vidam nekoja takva iam isnpiracija do 101 :pos2::pos2::pos2:
Иначе можда и другаров не пристапи најдобро, ама таа поглупа не можеше да испаднит.![]()
Јас прва не приоѓам да се запознаам.Ептен ми е срам и знам дека ќе се збунам нешто,така што не се осудувам прва да пријдам да се запознаам.
А кога ќе дојде некој да се запознае,пружам рака,викам: Здраво,јас сум _____,се насмевнувам,викам мило ми е и така.![]()
Хехе значи секогаш било вакаЈас прва не приоѓам да се запознаам.Ептен ми е срам и знам дека ќе се збунам нешто,така што не се осудувам прва да пријдам да се запознаам.
А кога ќе дојде некој да се запознае,пружам рака,викам: Здраво,јас сум ____,се насмевнувам,викам мило ми е и така.![]()