Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно ми е кога некое машко ќе се мачи мачи мачи да дојде до мојот број или МСН, па така како гром од ведро небо ќе ми дојде некоја порака. Обично момчињата пристапуваат преку заеднички познаници, барем досега се нема случено дирекно некој да дојде и да се запознае, се преку другарот, преку роднини, преку браќа сестри вујни стрини... Јас прва никако не пристапувам, ама досега ми успевало да направам да изгледа дека “жртвата“ всушност умира од желба да се запознае со мене. :vozbud:

Шо број ќе беше тој твојот ?

Шо број ќе беше тој твојот ?

абе државна тајна е мојот број, што мислиш ти. хехехе

шала настрана, зборот всушност ми беше не дека бројот е тежок да се најде, туку дека некои машки суштества умеат да направат 100 далги, се распрашуваат кај секого, а од пуст срам или страв да не бидат одбиени не прашуваат дирекно.

абе државна тајна е мојот број, што мислиш ти. хехехе

шала настрана, зборот всушност ми беше не дека бројот е тежок да се најде, туку дека некои машки суштества умеат да направат 100 далги, се распрашуваат кај секого, а од пуст срам или страв да не бидат одбиени не прашуваат дирекно.
итс чру :nesum:

немам некоја посебна тактика... шознам... ако ми се свиѓа типот онака ќе му фрлам некој шмек одвреме навреме... и со то ќе го натерам самиот да си дојт кај мене :):)
а иначе јас не да речам дека сум срамежлива (додуша сум по малце :)) туку шознам малце сум во дилема дан изреагират чудно, дан си речит „која е оваа?!“ :S

а иначе јас не да речам дека сум срамежлива (додуша сум по малце :)) туку шознам малце сум во дилема дан изреагират чудно, дан си речит „која е оваа?!“ :S
Aко не пробаш нема да знаеш:)
Иначе јас не се запознавам.Крајно сум недружељубив:) Некои од форумџииве знаат. хихиxи :):)

Им свирам од кола и велам шц мала. Тоа е рецептот.
Во дискотека умерено и се приближувам додека не ја фатам за гз.
Ама не моеш да ја фатиш за гз ако нема некоја претходна привлечност.
Така да си се шмекате некое време, намигнување, играње, прса уз прса ова она.
Бидејќи е гласно нема некој муабет така да боди ленгвиџ само.

Како би и/му пришле?

Баш онака ме трефна и сакам да дознаам што прво правите за да и/му станете симпатични?

Значи оваа тема бара пошироко и подетално излагање,да се држиме до сериозноста како нормални луѓе.

Повелете.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Прво 2-3 недели(зборувам ако излагаме на исто место) ќе ја "шмекам":tv:
и ако глеам дека и таа сака, тогаш, ќе измислам нешто, за да и станам интересен, па после може и нејзе да ја "фати" пиењето...и потоа ноќта нека раскажува за продолжувањето на оваа романса.:smir:

Мислам дека има ваква тема , или слична ..
Иначе јас би ја шмекал 1 месец, така муабетчиња некој површни али јебозовни, и на крај би се фатил со нејзината најдобра другаркаа..( со сегашната ми партнерка;) ) , таков сум јебига, сакам некој такви интересни ситуации.:)

Јас па би и нашол мсн :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Па после покана да те глеа на утакмица(интересно шмекање) , па следува кафенце во центар,па резервирана клупичка во жена парк и на крај еден нежен бакнеж :back: :back:

Немам проблем да пријдам чисто за запознавање, бар тој прв чекор е лесно да се направи, остатокот што треба да води до повеќе обично го оставам на спротивната страна. :icon_lol:

А за запознавање... Најнормални методи, природно и спонтано, не смислувам посебни pick-up lines од типот "How you doin`" или нешто, туку зависно од ситуацијата, ќе почнам некој муабет и тоа е... Не е тешко. :)

У метафоричка терминологија, немам проблем да го поканам на танц, ама оставам он да го води. :icon_lol:

Коа ќе се навратам наназад,не ми е јасно како сум се запознал со 99% од лугето што сега ми се пријатели.
Во некои случаи,тоа одело спонтано,по игра на случајот,сме се нашле на иста клупа,со ист заеднички другар,па ни тргнал муабетот,па сме заклучиле дека треба поинтензивно да се дружиме.
Во други,сме делеле некој заеднички интерес,па сме биле заедно се додека не го исполниме,а после се испоставило дека и баш пријатно се чувствуваме и енергијата е фина.
Порано,пред неколку години,сум се обидел да запознаам некоја девојка(со конкретна намера да го направам тоа),ама во таквиот обид сум се чувствувал така нападно и вештачки,па поради тоа сум оставал толку лош впечаток што обидот пропаѓал инстатно.
Затоа,најчесто чекам некој/а да изрази желба да се запознае со мене,па дури тогаш можам да направам нешто во врска со тоа,а никако сам да превземам иницијатива.:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom