Како "го искористувате" сонцето?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Samo za da si gi isusam alistata. Za drugo nisto. Ne davam oci da mi vidi soncevo.Osven koga nemam izbor:)

дигитрон на работа. соларна ќелија. На секој облак ми дава 0 со тоа Е од страна (Е__________0) . Пиздам.

Najnovo: spored nekolku istrazuvanja, 10-15 min na sonce na den rano sabajle ili docna popladne (znachi ne vo "ucvikot") pravat teloto da mozhe da se bori protiv dobivanje rak 60% povekje otkolku bez efektite na sonceto!!!

Se razbira, najglupavo neshto e chovek da se "soncha" t.e. ozrachuva so realna shansa da dobie rak na kozha, posebno ako toa gopravi vo ucvikot, od 10 nautro do 5 popladne.

Abe soncevo ne go gledam zasto ne mozam da go podnesam. Ili go prespivam denot ili sum kaj drugarot sto ima klima pa kaj nego dremam cel den!!

pa ke pocnam od utre da go koristam zosto mi pocnuvaat odmorite!prvo vo Ohrid,pa vo Valona ke go koristam kako osnovno sredstvo za potemnuvanje!:music1:

не сакам да го искористам неможам да го поднесам ова е прејако за мене не го погледнувам го игнорирам

Ахх.. место на овие горештини да одам на плажа јас се излежавам дома :tapp: и киснам пред компјутер :toe:

во овие денови се кријам дома пред компјутер :helou:

Засега само се кријам од сонцето.. Кога ќе одам на одмор во Дојран планирам да го искористам :)

Па со оглед на тоа што изгорев уште во почеток на Јули месец, Сонце јок, бегаааам.

Го користам како сушач на гајќите

Го користам за да си изпржам кајгана на асфалт... а можи и некое друго јадење(ху нидс овен, кога надвор е 100 степени?)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom