Сонце немам видено 3 дена, почнав во депресии да запаѓам од дождов, а иначе добро би ми дошло сонцето за прошетка покрај езеро или за кафенце на некоја од летните тераси ... мх мх мх
Eeeeeee jas kolku sakam da go iskoristam vakvoto vreme,ama pustata jas seuste sum vo zimski son i me mrzi da se izvlecam od krevet i da setnam malku,hiberniraaaaaaaaaaaaaaam!!!!
Го сакам сонцето едноставно го обожавам и неможам да замислам да го нема и да живеam некаде каде го има само еден два месеци некаде скриено зад облаците...многу ми влијае на расположение и кога го има јас сум пресрекна, па кога знае да пече многу и да прави толкава жештина што никој неможе да ја поднесе јас уживам...не се кријам од него никогаш и секогаш ми ја грее душичката кога го има...аман веке кај е? ...доста ми е од облачни денови, безживотни, тмурни, никакви...сакам сонцееее!!!:je:
Во знак на револт за глупавиве врнежливи,променливи денови ќе си пишам на темава...
Го обожавам сонцето и го искористувам секој зрак максимално...ја впивам енергијата и топлината во секоја пора и се исполнувам... светлината ја претопувам во насмевка и така терам цел ден...
Сакам да излегувам кога има сонце...дали да шетам или да возам точак или да се печам на плажа...сеедно,само да е ведро небото и да ми се смее сонцето
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.