Како "го искористувате" сонцето?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
За трчање дефинитивно, еве сега одам да го искористам

Сонце немам видено 3 дена, почнав во депресии да запаѓам од дождов, а иначе добро би ми дошло сонцето за прошетка покрај езеро или за кафенце на некоја од летните тераси ... мх мх мх

Lele stvarno daj sto e ova, umrev na vakvo vreme samo se spie, daj malku sonce neka zagree!

шетња во парк е најубав начин да го икористам.

Eeeeeee jas kolku sakam da go iskoristam vakvoto vreme,ama pustata jas seuste sum vo zimski son i me mrzi da se izvlecam od krevet i da setnam malku,hiberniraaaaaaaaaaaaaaam!!!!

Јас обично си го користам сонцето со тоа шо возам точак по стаза. И ќе шетнам негде со друштво.

И јас исто, кога е убаво времето на велосипед и у парк :je:

Го сакам сонцето едноставно го обожавам и неможам да замислам да го нема и да живеam некаде каде го има само еден два месеци некаде скриено зад облаците...многу ми влијае на расположение и кога го има јас сум пресрекна, па кога знае да пече многу и да прави толкава жештина што никој неможе да ја поднесе јас уживам...не се кријам од него никогаш и секогаш ми ја грее душичката кога го има...аман веке кај е? :(...доста ми е од облачни денови, безживотни, тмурни, никакви...сакам сонцееее!!!:je:

Во знак на револт за глупавиве врнежливи,променливи денови ќе си пишам на темава...
Го обожавам сонцето и го искористувам секој зрак максимално...ја впивам енергијата и топлината во секоја пора и се исполнувам... светлината ја претопувам во насмевка и така терам цел ден...
Сакам да излегувам кога има сонце...дали да шетам или да возам точак или да се печам на плажа...сеедно,само да е ведро небото и да ми се смее сонцето:pipi:

Сонце...хмм..најчесто за излегување надвор и играње кошарка..

ми го разубавува денот...Секој ден посебно го планирам ..со СОнцево како и што да правам и То:helou:

За една партија фудбал нормално, за шетање

за шетање нормално.... ко ќе имат сонце дома не се завртувам :devojce:

Цело време се шетам и сум по кафиња.(не дека и вака не сум:pos:)
Мммм не можам да му одолеам на соцето и го искористувам маскимално времето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom