Sonce nemam videno, po cel den vo kancelarija, (ne ja faka sonce) ili doma spijam po cel den,zatoa sto imam gadna navika da ucam navecer, pa vikendite gi prespivam.:icon_mad:
Вчера ги сефтосаф ролерките за оваа сезона. И радосна вест, чичко ми ќе ми го направи штрафот што ми требаше во замена за литро ракија, домаќа. Братучет ми додаде дека ќе морам да го учам да рола ако чичко ми ми го направи штрафот.
Сфеедно среќен сум.
Денес прв пролетен дожд. И тоа ми причинува задоволство, иако повеке сакам летен дожд.
Јас сонцето го користам највеќе во лето ... во лето се пеќам на него како гуштер .. а сеа го користам за да излезам малце на тераса и да си се напијам едно кафенце на сонце .... како пензионерите
Во зима сакам да го искористам максимално секој сончев ден, посебно за долги прошетки во снежните денови кога белилото на снегот во комбинација со него е вистински лек за убаво расположение. Пролетното сонце е најубаво за мене и тогаш го дружам заедно со мојот велосипед. А летното сонце се знае....плажа и максимално печење :je:
Soncevi denovi... epa raj a niv gi iskoristuvam maksimalno so toa sto ne se pribiram doma i obicno ili sum na rolerki ili pokraj kej so drugarki bitno imam dobro drustvo (abe so dobro drustvo sekade e extra)
Присуството на сончевите зраци,преставува старт за лацење на мелатонина а со тоа и развивање на цел хормонски апарат кој ја почнува емоционалната потреба за секс,така да од оваа гледна точка,идам да си ја најдам партнерката
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.