kajgana1001albums група

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.425
Поени од реакции
25.319
Само што пишав порака во групата.
Q: I love this so much i want weekend albums as well, where can i sign up for that?

A: If you're not in a group, simply visit your page at the weekend and there will be a button to activate it. Unfortunately you will miss out on the album for that specific day, but you will get a new album the next day.

If you're in a group it would effect every member of the group, so you'll have to contact me here or by mail/twitter with your group name and i'll set you up for it.
Автоматски споено мислење:

Ќе му пишам сега на реддит да ни овозможи викенд албуми на цела група.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.858
Поени од реакции
15.191
Q: I love this so much i want weekend albums as well, where can i sign up for that?

A: If you're not in a group, simply visit your page at the weekend and there will be a button to activate it. Unfortunately you will miss out on the album for that specific day, but you will get a new album the next day.

If you're in a group it would effect every member of the group, so you'll have to contact me here or by mail/twitter with your group name and i'll set you up for it.
Кај мене не беше штиклирано и пак имаме албуми за викенди. Можда тие што немаат треба да си го штиклираат тоа. Шо знам, малку инфо на странава има при багови.
Пиши му на тој ако му знаеш контакти.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
5.513
Не мора викенд албум, не сум на работа, само тогаш слушам музика.
Вчера во 11 вечерта ми текна и го ислушав Californication. Не давам коментар зошто се е кажано, на сите ни е познато тоа.

5/5

my_name_is_in_use

Шампион на паузи!
Член од
12 април 2024
Мислења
65
Поени од реакции
177
1740305691044.png
Synchronicity - The Police (1983)
Албумот се чуствува претерано сложен и тежок за поврзување, исто така звучи претерано неусогласено. Дали сум луд? Не!
Целокупниот тон на албумот е тежок со интензивни интроспективни теми што не секогаш ми се допаѓаат, тоа е мојот личен филинг за албумот.
Тешко да уживав, но би издвоил само две нумери од целиот албум кој за мој вкус ми се ОК-иш: "Every Breath You Take" и "King of Pain".
Sorry guys! Од мене *1-ца од мене!!!
п.с. Единствена нумера што ја слушам од Police и не ми здосадила е Message in A Bottle*.

За Mother објаснете ми, ве молам, што чудо беше тоа.
песната е груба со изопачени вокали кои рефлектираат тема на бунт, анксиозност и емоционална турбуленција, а има доста агресивен звук и мрачна атмосфера.Мислам експетиментиле премногу :boksix: текстот е булшит!

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.222
Поени од реакции
37.854
@McLovin види како креатор на групата дали имаш опција да генерира албуми за викенди, сега забележав на чатот на групата дека на некои членови не им генерира албум.

Јас петокот вечерта сосема случајно, кога се логирав, ми даде опција да добивам албуми и за викенди. Ако некому не генерира викендашки албуми, да го цимнеме креаторот по меил или реддит па да ни овозможи опција.
Мислам дека они сами така одбрале, да не им дава албум за викенд, кога го креирале проектот. Инаку како нам ни дава? Има еден посериозен баг, дискутиравме со @McLovin за тоа, ама не споделувам тука. Треба да му пишеме на креаторот за тоа, зашто може да испадне без врска за некого. @џимеј , ако имаш време ќе ти пишам порака да му пишеш и за тоа.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.493
Поени од реакции
28.929
Далеку од трагичен е албумов на Полис. Ќе кажев каква иронија или свесно (можеби и несвесно ) тролање е насловов на албумов со несинхронизацијата што ја имале. Мене ок ми е албумов, 3.5-4 /5 ќе му дадам. Искрено негде од последните 2-3 песни од РХЦП на нивниот албум (Purple Stain и Right on Time) многу потапа ми беа него овие на албумов од Полис.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.425
Поени од реакции
25.319
Очекував полош албум но сосема пријатно ме изненади. Плус, има две безвременски песни, King of Pain и Every Breath You Take. Дури и Mother (која како да звучеше од друг албум, се слагам) ми се допадна :D. Се мислам меѓу 3 и 4 но најверојатно ќе добие 3. Може ќе сменам мислење до утре, но во тој ранг ќе биде.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.700
Поени од реакции
34.232
Очекував полош албум но сосема пријатно ме изненади. Плус, има две безвременски песни, King of Pain и Every Breath You Take. Дури и Mother (која како да звучеше од друг албум, се слагам) ми се допадна :D. Се мислам меѓу 3 и 4 но најверојатно ќе добие 3.
Исто. Очекував полош и се изненадив. Исто се мислам меѓу 3 и 4.

Every Breath You Take e безвременска, King of Pain е одиграно многу сигурно, звучи како еве ја само следната рокенрол песна што за брзо ќе биде заменета од следната па следната па следната, а и Mother на енергија доби пролазна иако малце оф лирик се согласувам, но крајот на црешата за мене беше Murder by Numbers бидејќи верзијата во живо со Запа ја имав излижено од слушање:

Кога вика I wrote the fucking song e aura 100 момент. Супер кул билдап. Бев после на роденден и во дневна за музика вртеше на тв Стинг Тајни Деск. Хах.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.568
Да надокнадам од вчера.

. Red Hot Chilli Peppers - Californication (1999)

IMG_1772.jpeg

Нема потреба од коментар, сите знаеме зошто. Чиста петка.

Ќе се надополнам и со д полис после.

1740305691044.png

Synchronicity - The Police (1983)

Некако не ми легна албумов, единствено шо ми се допадна беше Every breath you take и Wrapped around your finger, другото ми беше мех.
Од моја страна, мислам дека 3/5 е сосема фер и океј оцена.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom