(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле, ЦСИ имала скоро 40 еми номинации, али изгубила. :D Еве The wire дали има 2 еми номинации, башка ниедна награда од извиканиве, јас сум да ја тргнеме нејзе од листата и ЦСИ да го заземе нејзиното место. Што е фер, фер е.
Абе срцка си :love:,но сепак мислам дека е најфер да не се правиме паметни.

Spartacus - фантастична серија, штета што почина главниот актер од прва сезона, па мораа да го сменат со друг. Единствено што ми сметаше беа специјалните ефекти.
п.с следна за гледање ми е Bron :гик:

True Detective - да беше некоја друга серија противник без размислување ќе гласав за неа, само заради втората сезона :sick::sick:. Ама стар трек, стар варс.. not my thing.

Spartacus- најпозитивното изненадување од серија што сум го гледал, мислев дека е некоја безвеза кога ми ја препорачаа пред неколку години, испадна една од највпечатливите серии што сум ги изгледал

True Detective- првата сезона беше нешто посебно, невиден квалитет, втората падна бааѓи, третата пак се врати на старите патеки.

1. / - двете ми се негледани

2. True Detective - штета што серијава ја има втората сезона, инаку ќе беше во топ 5 серии икада. Првата и третата се ремек дело.

1.Bron/Broen -Најпотценатата анонимна и најдобрата murder мистерија од сите серии што сум ги гледал, невероватно сценарио и прогресивност, серијата не опаѓа во ниту еден момент него напротив оди на појако!Нема необјасливи елементи него е класична,сурова,полна со твистови 4 сезонска вожња!Американскиот римејк е шит и жалосно шо серијава не доби на голема популарност со ова брутално добро сценарио!
2.True Detective

1. Spartacus - иако мислам повеќе внимание обрнаа на голотијата и контроверзите отколку на приказната, ваква серија не може да не ти остане во сеќавање.

2. /

SPARTACUS
Злате, добро е вака? :cautious:

И гледај ја серијава, не туку мрчи, скокни го сексот ако ти е лошо :pos:

Од другата VOYAGER, затоа што е легендарна, додека True Detective има само една добра сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom